Ένα ακόμα εκρηκτικό hit κυκλοφορεί ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας παρουσιάζει το νέο του single και music video «Μη Μου Το Χαλάς» και σίγουρα θα καταφέρει για ακόμα μία φορά, μετά το «Δυνατά (Τα Τα Τα)», να κάνει την απόλυτη επιτυχία και να μας ξεσηκώσει.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που κατέκτησε τη νίκη στο «House Of Fame» και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του κιόλας δισκογραφικά βήματα, μας χαρίζει ένα ακόμη hit.

Στο νέο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα τη μουσική υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η Εύης Δρούτσα, ένα διδύμου που έχει γράψει δεκάδες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και το «Δυνατά (Τα Τα Τα)».

Το «Μη Μου Το Χαλάς» συνοδεύεται από ένα εξίσου εκρηκτικό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το νέο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα συνεχίζει στον ρυθμό του το «Δυνατά (Τα Τα Τα)», ενός τραγουδιού που αγάπησε αμέσως το κοινό.

Το «Δυνατά (Τα Τα Τα)» έγινε viral στα social media και club anthem, έκανε ακόμα και τις τηλεοπτικές εκπομπές να λικνίζονται, μπήκε στο No. 1 της λίστας με τα πιο viral τραγούδια στην Ελλάδα και μετρά πάνω από 11 εκατομμύρια views στο YouTube σε περίπου τέσσερις μήνες.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίπλα στον Πάνο Κιάμο, καθώς και τα live του ανά την Ελλάδα τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Το «Μη Μου Το Χαλάς» κυκλοφορεί από την Panik Records.

ΠΗΓΗ