Ένα τραγούδι – ύμνος για όσους επιθυμούν να κάνουν μία καινούργια αρχή.

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος παρουσιάζει οπτικοποιημένο το τραγούδι του «Χωρίς Αποσκευές».

Μετά το πρώτο προσωπικό του τραγούδι, με τίτλο «Όνειρο Αληθινό», ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ξεκινά ένα ταξίδι «Χωρίς Αποσκευές» σε μοναδικούς προορισμούς που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Χριστίνας Κοιλάνη.

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ανταποκρίνεται άριστα στο ρόλο του συνθέτη και μελοποιεί εύστοχα τον εξαιρετικό στίχο της Χριστίνας Κοιλάνη.

Με τη δική του επιβλητική ερμηνεία μας χαρίζει ένα ξεχωριστό τραγούδι, που θα αποτελέσει το soundtrack σε κάθε νέα μας αρχή.

Ένα τραγούδι – ύμνος για όσους επιθυμούν να κάνουν μία καινούρια αρχή και έχουν την ανάγκη να ονειρευτούν τη ζωή ξανά.

«Χωρίς αποσκευές, συγνώμες κι ενοχές, κοιτάζω ουρανό, για μένα πια θα ζω / Αφήνω τα παλιά, ο χρόνος δε μετρά, χαράζω διαδρομή, κάνω μία νέα αρχή / Ανοίγω φτερά, ανοίγω πανιά για μένα πετάω, πετάω ψηλά / Ανοίγω ψυχή, ανοίγω κορμί, για μένα χαράζει αυτή η αυγή / Ανοίγω ψυχή, ανοίγω κορμί, για όσα θα έρθουν θα είμαι εκεί».

Τα γυρίσματα για το μουσικό βίντεο του «Χωρίς Αποσκευές» έγιναν στη μαγευτική Καστοριά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άκη Βαλεργάκη.

Το τραγούδι «Χωρίς Αποσκευές» του Σταύρου Σαλαμπασόπουλου κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

ΠΗΓΗ