Ο Σωκράτης Μάλαμας παίρνει την κιθάρα στα χέρια του.

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς» από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και για πέντε παραστάσεις.

Δεν γίνεται να λείπετε αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, αν έχετε ταξιδέψει με χάρτη ή χωρίς, σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος για τέσσερις ώρες.

Μία σειρά παραστάσεων με αγαπημένα τραγούδια της ημέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του Σωκράτη Μάλαμα έως σήμερα, ασπρόμαυρες ιστορίες, φάλτσοι χρησμοί, κάτοπτρα και λαϊκά τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή.

Ο Σωκράτης Μάλαμας παίρνει την κιθάρα στα χέρια του και μας καλεί να «είμαστε ευτυχείς». Εφαλτήριο το χαμόγελό του, σαν εκείνο το νεύμα που προσμένουμε για να γίνουμε ένα μαζί του τα Σάββατα 20 & 27 Νοεμβρίου και
4, 11 & 18 Δεκεμβρίου.

Στην παρέα του θα είναι το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, η Ιουλία Καραπατάκη.

Συμμετέχουν επίσης αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, όπως η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και ο Αποστόλης Γιάγκος στα πλήκτρα.

Επιμέλεια ήχου: Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης
Τεχνικός σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

Η είσοδος στον χώρο γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

 

ΠΗΓΗ