Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει ορισμένα από τα τραγούδια που είχε ολοκληρώσει ο Mad Clip πριν χάσει τη ζωή του.

Ο Mad Clip, ο hardest working man της ελληνικής rap/ trap σκηνής με τις αλλεπάλληλες μεγάλες επιτυχίες, συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του.

Θέλοντας να τιμήσουν ακόμα μία φορά τον ίδιο και το μουσικό του έργο, οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος, που θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο.

Μεταξύ των tracks θα υπάρχουν τραγούδια όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Εκατομμυριούχος» και «Streets».

Επίσης θα συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime.

Επίσης, θα υπάρχουν ένα ή δύο σόλο κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται από music video, το οποίο θα δημοσιευθεί στο κανάλι του trapper στο YouTube με τη μορφή συλλογής από υπάρχοντα πλάνα με τον Mad Clip.

Την εκτελεστική παραγωγή του «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα αναλάβει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική οικογένεια του Mad Clip, την Capital Music.ΠΗΓΗ