Από τον κύκλο τραγουδιών «Τα Απρόοπτα (Κύκλος Α’)».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμηνεύει και παρουσιάζει οπτικοποιημένο το τραγούδι του με τίτλο «Κρυφά Μες Στην Καβάτζα», σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

Το τραγούδι, περιλαμβάνεται στον πρώτο κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και έχει γενικό τίτλο «Τα Απρόοπτα».

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Μίλτος Πασχαλίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης Κραουνάκης, Θοδωρής Κοτονιάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Κότσιρας, Ασπασία Στρατηγού, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Δήμου.

Το τραγούδι «Κρυφά Μες Στην Καβάτζα» αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του ακατάβλητου δημιουργικού χαρίσματος του Χρήστου Νικολόπουλου που διαρκώς ανανεώνεται παραμένοντας επίκαιρος και εξακολουθεί να προσθέτει σημαντικά κεφάλαια στην επική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Οι στίχοι του Νίκου Αναγνωστάκη ρέουν αβίαστα, ακολουθώντας το διακριτό προσωπικό του ύφος και δίνουν μία σύγχρονη διάσταση τόσο στη θεματική, όσο και στη δομή των τραγουδιών που αντλούν τη δύναμή τους από τη ισχυρή παράδοση του λαϊκού μας τραγουδιού.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μας χαρίζει μία σπάνια παιγνιώδη ερμηνεία η οποία αποδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο του τραγουdοποιού, ο οποίος κινείται με άνεση σε διάφορα μουσικά είδη.

Το τραγούδι «Κρυφά Μες Στην Καβάτζα» έχει οπτικοποιήσει ατμοσφαιρικά ο Άκης Χρήστου σε music video.

Τα «Απρόοπτα» κυκλοφορούν σε συλλεκτική έκδοση βιβλίου και CD από το Ogdoo Music Group και βρίσκονται στις προθήκες των δισκοπωλείων και επιλεγμένων βιβλιοπωλείων. To βιβλίο που συνοδεύει «Τα Απρόοπτα», περιέχει πλούσιο υλικό με σπάνιες φωτογραφίες, κείμενα, στίχους και λεπτομέρειες της ηχογράφησης.

Πολύ σύντομα «Τα Απρόοπτα (Κύκλος Α’)» θα κυκλοφορήσουν και σε 300 αντίτυπα έγχρωμων αριθμημένων LP σε «βαρύ» βινύλιο 180gr. Τα πρώτα 100 αντίτυπα θα φέρουν τις υπογραφές των δημιουργών.

ΠΗΓΗ