Το «Mirea» είναι η νεότερη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ «Cruel Summer Vol.2» του DJ Stephan.

Το δεύτερο άλμπουμ του DJ Stephan είναι γεγονός.

Περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του «Cruel Summer Vol.1», του άλμπουμ από το οποίο ακούσαμε και απολαύσαμε smash hits όπως τα «Eros», «Cruel Summer», «Opos Palia», ο DJ Stephan ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του, το οποίο θα είναι επίσης γεμάτο εκρηκτικές επιτυχίες.

Το «Cruel Summer Vol.2» θα κυκλοφορήσει από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Το άλμπουμ θα περιέχει στο σύνολο 20 κομμάτια και συνεργασίες με τους Ypo, Κατερίνα Στικούδη, FY, MG, Natasha Kay, Sophia και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Την πιο πρόσφατη γεύση από το ολοκαίνουργιο υλικό του DJ Stephan δίνει το single «Mirea» (Μοιραία) με τη συμμετοχή του Nore.

Για πρώτη φορά μάλιστα, ο DJ Stephan συμμετέχει σε μία από τις κυκλοφορίες του ως τραγουδιστής, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Το «Mirea» είναι διαθέσιμο μαζί με ένα εξίσου music video που σκηνοθέτησαν οι Danny Ntarlas και Jim Georgantis.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Mirea», ο DJ Stephan φιλοξενείται στο εξώφυλλο της λίστας «New Music Friday Greece λίστας» του Spotify.

Παράλληλα, ο δημοφιλής παραγωγός είναι υποψήφιος στα φετινά Mad Video Music Awards στην κατηγορία «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ