Έρωτας, βία και συνεχής αγώνας για επιβίωση αποτυπώνονται από τον Gio Melody σε μία δουλειά που φιλοδοξεί να ταράξει την ελληνική urban σκηνή.

Ο Gio Melody, η πιο χαρακτηριστική φωνή του ελληνόφωνου R&B ήχου, επιστρέφει με ένα ξεχωριστό project.

Το «DFRNT» είναι μία συλλογή 12 κομματιών με trap προσέγγιση και μελωδικά vocals. Μια κυκλοφορία συγχρονισμένη με τις διεθνείς τάσεις στον urban ήχο, που δηλώνει ήδη το παρών με την κυκλοφορία του single «Block Star», το οποίο αγγίζει το 1 εκατομμύριο προβολών στο YouTube.

Το νέο άλμπουμ του Gio Melody περιλαμβάνει ηχηρές συνεργασίες με ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής όπως με τον Ricta στο «Certy» και με τον Dirty Harry στο «Destiny’s Child».

Ο Gio Melody είναι ένας αυτοδίδακτος, πολυτάλαντος, εναλλακτικός καλλιτέχνης R&B.

Η μοναδική του ταυτότητα που συνδυάζει R&B, pop και hip – hop δημιουργεί κάτι πολύ σημαντικό για το σημερινό μουσικό τοπίο.

Κάνοντας μόνος του την παραγωγή κάθε τραγουδιού του, έχει τη δυνατότητα να παραμένει πιστός στον αρχικό του σκοπό και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να δημιουργεί ένα νέο είδος τέχνης.

Οι γλυκές μελωδίες, τα μελαγχολικά beats και ένα γράμμα από το μέλλον περιγράφουν εύστοχα την οπτικοακουστική κληρονομιά του.

Έρωτας, βία και συνεχής αγώνας για επιβίωση αποτυπώνονται σε μία δουλειά που φιλοδοξεί να ταράξει την ελληνική urban σκηνή.

Ο Gio Melody μιλάει από την ψυχή του και είναι ένας καινοτόμος, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που φέρνει ένα νέο κοσμικό πανόραμα στις γήινες αισθήσεις μας.

Το άλμπουμ «DFRNT» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Stay Independent και το Melody Gang.

ΠΗΓΗ