Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νέας γενιάς σε πέντε μοναδικά tracks.

Ο Liak παρουσιάζει το πρώτο του digital EP, με τίτλο «Amor».

Μετά τα hit singles «Όταν Με Κοιτάει» και «MaMaCiTa» τα οποία μετρούν πάνω από 6 εκατομμύρια YouTube views και την επιτυχημένη διασκευή του «Νόμιζα», o ταλαντούχος και αγαπητός καλλιτέχνης της νέας γενιάς κυκλοφορεί μία σειρά από νέα τραγούδια.

Το EP «Amor» περιέχει συνολικά πέντε καινούργια τραγούδια που υπογράφει ο ίδιος ο Liak και έχουν τους τίτλους «Δίπλα Μου», «Αφορμή», «Πονάει», «Crazy» και «Hola».

Με τον ξεχωριστό τρόπο του Liak και τα μοναδικά του vibes, αυτό το EP θα γίνει αμέσως η πιο μεγάλη «Amor» των θαυμαστών του.

Ο Liak κατάφερε από την πρώτη στιγμή συστήθηκε, μέσα από τη συμμετοχή του στο «The X Factor» του 2019, να μαγέψει το νεανικό κοινό, χτίζοντας ένα φανατικό fan base που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Ο λογαριασμός του στο Instagram μετρά σχεδόν 100.000 followers, ο ίδιος έχει χιλιάδες streams στο Spotify και εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ τα accounts των θαυμαστών του στα social media αριθμούν χιλιάδες μέλη.

Το EP «Amor» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.ΠΗΓΗ