Το κομμάτι με τον αινιγματικό τίτλο «282» αποκαλύφθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση.

O MG, ένας από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους ράπερ της γενιάς του, κυκλοφορεί ένα νέο single χωρίς καμία προειδοποίηση και ξαφνιάζει ευχάριστα τους φανατικούς θαυμαστές του.

Λίγες εβδομάδες μετά το καλοκαιρινό single «Criminal» με τη συμμετοχή της Ellize, που ανέβηκε στην κορυφή του ελληνικού Spotify, ο MG ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ένα κομμάτι με τον αινιγματικό τίτλο «282».

Είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και video clip για το οποίο δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση μέχρι την ώρα της κυκλοφορίας του, εκπλήσσοντας θετικά το κοινό, το οποίο αγκάλιασε αμέσως το single.

Η μουσική και οι στίχοι του «282» ανήκουν στον ίδιο τον MG, ενώ την παραγωγή έχουν φροντίσει οι Peris Keyz, Chico Beatz και Gosei.

Το music video για το «282» έχει γυριστεί σκηνοθεσία του Jim Georgantis και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube.

Επίσης το single εμφανίστηκε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στις editorial λίστες «New Music Friday Greece» και «Hot Greek Rap» του Spotify.

Το «282» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ