Μία άκρως dance διασκευή του «Naughty Girl» της Beyoncé.

Ο Sergio T και ο Livin R φέρνουν στο 2022 το mega hit «Naughty Girl» της Beyoncé από το μακρινό 2003 και του δίνουν νέα πνοή.

Οι δύο δημοφιλείς Djs και παραγωγοί με τις δεκάδες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη διασκευή του «Love Don’t Let Me Go» των David Guetta και Chris Willis, επιστρέφουν με μία άκρως dance διασκευή του αγαπημένου κομματιού της Queen Bey.

Στα φωνητικά συμμετέχει το διάσημο γαλλικό pop δίδυμο των Nito-Onna, γνωστοί και ως Lunis, οι οποίοι διαθέτουν πάνω από 3,5 εκατομμύρια ακροατές συνολικά σε μηνιαία βάση στο Spotify.

Τη διασκευή του «Naughty Girl» συμπληρώνει ο Steven Aderinto, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice of Greece» και τη συνεργασία του με τον Dj Βασίλη Τσιλιχρήστο.

O Sergio T σημείωσε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία μετά με το αγαπημένο «Secret» το οποίο καταφέρνει να ανέβει στο Νο. 33 Shazam στην Ελλάδα και No. 28 Shazam στην Τουρκία με τα ραδιόφωνα να το υποστηρίζουν και στις δύο χώρες δυναμικά.

Μεγάλη στιγμή της επιτυχημένης πορείας είναι η κυκλοφορία του remix για το single «Other People» της LP το οποίο υποστηρίχτηκε με μεγάλο airplay όχι μόνο στην Ελλάδα και αλλά και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Το επόμενο δυναμικό βήμα δεν άργησε και έγινε με το «Never Give Up», το οποίο βρέθηκε στο Νο. 50 Shazam. Το καλοκαίρι του 2021 κυκλοφόρησε τη διασκευή του στο τραγούδι «Love Don’t Let Me Go» το οποίο έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο streams.

Ο Livin R είναι από τους πρώτους εμπορικούς μουσικούς παραγωγούς της Ελλάδας, με πορεία 15 ετών στη μουσική παραγωγή, ενώ έχει συνεργαστεί με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, όπως με τις Ultra Music (ΗΠΑ), Blanco& Negro (Ισπανία), X-Energy (Ιταλία), Magic Records (Πολωνία), STARMEDIA (Ρωσία), Virginia Records (Βουλγαρία).

Δισκογραφικά ξεχωρίζουν το remix του στην «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι, το οποίο διαθέτει 10 εκατομμύρια views στο YouTube, το πρωτότυπο τραγούδι του «That Night» που έφτασε στο Νο. 5 του Διεθνούς Airplay Chart της Ελλάδας, ενώ το «Love Don’t Let Me Go» με τον Sergio T και το «Γιατί (Livin R & Pade Remix)» μετρούν από πάνω από 1,2 εκατομμύρια streams το καθένα στο Spotify.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η επιλογή της Hyundai να ντύσει όλες τις καμπάνιες της με το τραγούδι «Blue Island» του Livin R.

ΠΗΓΗ