Τις αβίαστες ρίμες του ξεδιπλώνει ο SNIK.

Ο SNIK προσθέτει ακόμα ένα λαμπερό «DIAMANTI» στη λίστα των προσωπικών επιτυχιών του.

Ο κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας συνεχίζει να δοκιμάζει νέους ήχους και να παραμένει ένα από τα πιο πολυσύνθετα και μάχιμα ονόματα στην εγχώρια rap σκηνή.

Για μια ακόμη φορά ο SNIK ακολουθεί τη γνωστή τακτική του να δημιουργεί κομμάτια που συνδυάζουν πολυποίκιλες επιρροές και αποδεικνύει ότι έχει το δικό του τρόπο να καταθέτει ιδέες χωρίς όρια και τολμηρές ηχητικές επιλογές.

Τους στίχους του single «DIAMANTI» έχει γράψει ο ίδιος ο SNIK, ξεδιπλώνοντας για ακόμα μια φορά τις αβίαστες ρίμες του, ενώ τη μουσική παραγωγή υπογράφουν οι SΝΙΚ, BretBeats και Kaishen.

Το «DIAMANTI» έβαλε «φωτιά» στις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς εκτοξεύτηκε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στην πρώτη θέση του chart του Spotify για την Ελλάδα.

Το νέο single του SNIK μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου

Το «DIAMANTI» κυκλοφορεί λίγες εβδομάδες μετά το μελαγχολικό αλλά και μελωδικό τραγούδι «XEIMWNES», το οποίο μετρά αθροιστικά στο YouTube και στο Spotify πάνω από 3,3 εκατομμύρια streams.

Τόσο στο «DIAMANTI» όσο και στο «XEIMWNES» είναι έκδηλο ότι ο SNIK έχει αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη σημασία στη μελωδία και στον ήχο, χωρίς να υστερούν οι στίχοι.

Το «DIAMANTI» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.ΠΗΓΗ