Ο Steve Onemanshow προσφέρει την πιο φρέσκια ερμηνεία.

Ο Steve Onemanshow μόλις κυκλοφόρησε το πιο μεταδοτικό dance hit του φετινού καλοκαιριού.

Ο εκπληκτικός performer Steve, ο ορισμός του Onemanshow, γνωρίζει πώς να πυροδοτήσει το vibe και να κάνει χιλιάδες κόσμου να χορεύουν με ένα μείγμα house, afro και hip-hop ήχων, πάντα πιστός στην κουλτούρα και το όραμά του.

Ο Steve Onemanshow έχει διανύσει ήδη μια μουσική πορεία γεμάτη ενέργεια, συναισθήματα και μαγικές αναμνήσεις, με εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιταλία, στις ΗΠΑ και άλλες χώρες του πλανήτη

Διαφήμιση

Για το καλοκαίρι του 2023, ο Steve Onemanshow ετοιμάζεται να κατακτήσει τα clubs και τους συναυλιακούς χώρους με το μεταδοτικό dance hit «Think About You».

Η μουσική του «Think About You» ανήκει στον Pedrik, ενώ τους στίχους έχουν υπογράψει ο Pedrik και ο Steve Onemanshow.

Το video clip που συνοδεύει το νέο single του Steve Onemanshow γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα και την επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Ο Steve είναι η αληθινή έννοια του Onemanshow τόσο μέσα από τη μουσική όσο και μέσα από την εικόνα του «Think About You», προσφέροντας την πιο φρέσκια ερμηνεία.

Το «Think About You» του Steve Onemanshow κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ