Ο Trouf έχει επιλέξει δέκα τραγούδια για το νέο άλμπουμ του.

Το νέο άλμπουμ του Trouf με τίτλο «My Life Vol.1» μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Trouf ξεκίνησε να ασχολείται με την ραπ από πολύ μικρή ηλικία, κάνοντας το ντεμπούτο του στη σκηνή μόλις στα 13 του.

Παρότι στο παρελθόν κυκλοφόρησε αρκετά τραγούδια, πραγματοποιώντας παράλληλα δεκάδες live shows, τα δύο τελευταία του album «Κίνητρα» (2019) και «Stay Trouf» (2020) ήταν αυτά τα οποία τον έφεραν στο προσκήνιο.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς δημοφιλείς rappers όπως οι Bloody Hawk, Joker Two-Face & Paifan και πλέον και με τον Long3, ενώ αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι ενώνει μοναδικά την rap με pop, blues και old school rap ήχους.

Το τρίτο album του, με τίτλο «My Life Vol.1» μόλις κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει συνολικά δέκα ολοκαίνουργια και άκρως προσωπικά τραγούδια του Trouf, μεταξύ των οποίων συνεργασίες με τους Bloody Hawk, Spave, Wang, Bossikan, Tsaki, Ripen, TSE, Long3, Haik22, Btk & Black Threat.

Την εκτελεστική παραγωγή του «My Life Vol.1» ανέλαβε ο Mike Stathakis.

Μια γεύση από το album πήραμε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα μέσα από την οπτικοποίηση του εθιστικού single «Δαίμονες» σε σκηνοθεσία του Bodega Visuals.

Το music video για τη συνεργασία του Trouf με τον Bloody Hawk, τον Spave και τον Wang που κυκλοφόρησε στο κανάλι της Mad House Records στο YouTube και βρίσκεται ήδη στα trends την πλατφόρμας.

Άραγε ο τίτλος του album «My Life Vol.1» να προμηνύει και τον άμεση κυκλοφορία μίας δεύτερης δισκογραφικής δουλειά από τον αγαπημένο εκπρόσωπο της εγχώριας trap σκηνής;

Το album «My Life Vol.1» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και την Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ