Ο Victor Vernicos ολοκληρώνει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Βίκτωρα Βερνίκο, ο οποίος θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που διεξαχθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου τον Μάιο.

Ο Victor Vernicos συνεχίζει εντατικά τα μαθήματα φωνητικής και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο στούντιο ηχογράφησης για τις τελευταίες πινελιές στο τραγούδι του «What They Say», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023.

Ο νεαρός καλλιτέχνης δηλώνει υπερήφανος για το «What They Say», διότι έγραψε ο ίδιος τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του τραγουδιού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Victor Vernicos γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει η Ελλάδα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, καθώς είναι μόλις 16 ετών.

Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στη φετινή Eurovision την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στις 13:00 στην ΕΡΤ1.

Ο Victor Vernicos θα μοιραστεί μαζί μας αγαπημένες του συνήθειες και τραγούδια.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2023, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου για λογαριασμό της Ουκρανίας, θα διεξαχθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου.

Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ στις 31 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Δεύτερου Ημιτελικού του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ