Ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που έρχεται να ταράξει μουσικά το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το απόλυτο smash hit του φετινού καλοκαιριού.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ο πιο επιτυχημένος λαϊκός ερμηνευτής της γενιάς του συνεργάζεται με την εκρηκτική hit performer Josephine σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Γεια Σου».

Το «Γεια Σου» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που έρχεται να ταράξει μουσικά το φετινό καλοκαίρι.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Το «Γεια Σου» προκάλεσε αίσθηση από το teaser που δημοσιεύθηκε στο YouTube τις προηγούμενες ημέρες και από την αποκλειστική μετάδοσή του σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Η συνεργασία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Josephine μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα εντυπωσιακό music video που επιμελήθηκαν ο Νίκος Μαριάνος και η Bodega Visuals.

Το «Γεια Σου» θα αποτελέσει την επόμενη κυκλοφορία του Πέτρου Ιακωβίδη μετά τη δυναμική μπαλάντα «Άστο», που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Από την άλλη πλευρά, η Josephine κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο single «Tilefono» μαζί με ένα ξεχωριστό music video που βρέθηκε σε υψηλές θέσεις στα trending videos του ελληνικού YouTube.

Το «Γεια Σου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ