Η συνεργασία που θα ταράξει μουσικά το καλοκαίρι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το απόλυτο smash hit του φετινού καλοκαιριού.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ο πιο επιτυχημένος λαϊκός ερμηνευτής της γενιάς του συνεργάζεται με την εκρηκτική hit performer Josephine σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Γεια Σου».

Το «Γεια Σου» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που έρχεται να ταράξει μουσικά το φετινό καλοκαίρι.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Το «Γεια Σου» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρου τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Το single θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 6 Μαΐου στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μία ημέρα μετά, το Σάββατο 7 Μαΐου, θα κάνει πρεμιέρα το εντυπωσιακό κινηματογραφικό music video για τη συνεργασία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Josephine.

Το «Γεια Σου» θα αποτελέσει την επόμενη κυκλοφορία του Πέτρου Ιακωβίδη μετά τη δυναμική μπαλάντα «Άστο», που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Από την άλλη πλευρά, η Josephine μόλις κυκλοφόρησε το νέο single «Tilefono» μαζί με ένα εντυπωσιακό music video που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε υψηλές θέσεις στα trending videos του ελληνικού YouTube.ΠΗΓΗ