Η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο «Vox» κάθε Σάββατο έως τις 7 Μάϊου.

Η μεγάλη επιτυχία και ο ενθουσιασμός του κοινού προσθέτουν πέντε ακόμη παραστάσεις για τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία θα συνεχίσει έως τις 7 Μάϊου στο «Vox».

Δύο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε live σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ανεβαίνει κάθε Σάββατο μαζί με την εξαιρετική μπάντα της στη σκηνή του ανανεωμένου «Vox», παρουσιάζει επιτέλους την ιδανική εκδοχή της αγαπημένης πλέον «Εποχής του Θερισμού».

Η «Εποχή του Θερισμού», κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των ακροατών σε δύσκολες συνθήκες και ταξίδεψε συναυλιακά με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Φέτος, βρίσκει τον σταθερό προορισμό της στο «Vox» της Ιεράς Οδού, σε μια παράσταση γεμάτη δυναμισμό και όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια δύο χρόνων αποχής από τις αθηναϊκές σκηνές.

Τα τραγούδια της «Εποχής του Θερισμού» και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους παρουσιάζονται με τις σκηνικές συνθήκες που ονειρεύτηκε η αγαπημένη καλλιτεχνική τριάδα, σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση γεμάτη πάθος, έμπνευση, ανατροπές και συγκίνηση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Άγγελου Τριαντάφυλλου.

«Η “Εποχή του Θερισμού” μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές!», σημειώνουν οι τρεις συντελεστές της παράστασης, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

«Είμαστε ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της χρονιάς, αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας», προσθέτουν.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Γιώργος Μπουλντής (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass), Λάμπης Κουντορόγιαννης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Γιώργος Κάστανος (σαξόφωνο, κλαρινέτο).

ΠΗΓΗ