Ο Κωστής Μαραβέγιας κάλεσε τους πιο αγαπημένους φίλους της ζωής του για να υποδεχθούν μαζί το 2022.

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου θα ζήσουμε την πιο κεφάτη, διασκεδαστική και ανατρεπτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς… «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Είναι η στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης γιορτάζει. Είναι η στιγμή που όλος ο κόσμος αποχαιρετά μία ακόμη χρονιά και υποδέχεται γεμάτος ελπίδα την επόμενη. Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η ημέρα που όλοι θέλουν να βρεθούν, να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους.

Γι’ αυτό ο Κωστής Μαραβέγιας κάλεσε στο πλατό της εκπομπής τους πιο αγαπημένους φίλους της ζωής του για να υποδεχθούν μαζί το 2022.

Ο Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Θανάσης Αλευράς και φυσικά η Τόνια Σωτηροπούλου είναι «το παρεάκι», οι «φίλοι», «οι κολλητοί» του Κωστή Μαραβέγιας που θα βρεθούν στο «Δυνατά» για να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ.

Ανεβαίνουν στο stage, τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν και υποδέχονται τη νέα χρονιά με ατελείωτο κέφι, ρυθμό και θετική ενέργεια.

Στην παρέα τους θα προστεθούν η υπέροχη Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία θα ερμηνεύσει πολυαγαπημένα τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης σε μία μουσική συνεργασία έκπληξη με τον Κωστή Μαραβέγια, το συγκρότημα «Σουαρέ» που μαζί με την παρέα του Κωστή θα προσφέρουν αξέχαστες ρεμπέτικες μελωδίες και μία από τις κορυφαίες μπάντες της χώρας, η εκπληκτική μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Μία ξεχωριστή βραδιά μεταξύ φίλων και αγαπημένων, στην πιο όμορφη στιγμή της χρονιάς. Όπου το μόνο που μετράει είναι η παρέα, η αγάπη και η ελπίδα για μία καλύτερη χρονιά.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μανώλης Καραντίνης , οι «Σουαρέ» και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σας υπόσχονται την πιο κεφάτη, διασκεδαστική και ανατρεπτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην ΕΡΤ1, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 22.00.

Στις 23:45, η ΕΡΤ1, σε απευθείας σύνδεση, θα μεταδώσει την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε την καινούργια με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία.

 

ΠΗΓΗ