Η Παυλίνα Βουλγαράκη ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της με μια μεγάλη συναυλία-γιορτή στην Τεχνόπολη, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 21:30!

Η ερμηνεύτρια και δημιουργός που ξεχωρίζει για την ευαισθησία, τη φρεσκάδα, αλλά και το ανήσυχο πνεύμα της, υπόσχεται πάντα ξεχωριστά live με τη δική της ταυτότητα, τολμηρές συναυλίες που της χαρακτηρίζει μία απόκοσμη ομορφιά, αφού η Παυλίνα Βουλγαράκη σπάνια μένει στα στενά όρια της συναυλίας.

Οι εμφανίσεις της είναι πάντα ένα γεγονός, μία αναπάντεχη καλλιτεχνική συνάντηση όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα ακούσουμε τα δικά της τραγούδια ενώ παράλληλα η συναυλία θα είναι μία αναφορά σε καλλιτέχνες που την έχουν επηρεάσει οδηγώντας την άλλες φορές σε electro και άλλες σε rock και pop μονοπάτια.

Όπως λέει η ίδια η Παυλίνα Βουλγαράκη μιλώντας με στίχους από τα τραγούδια της μια μουσική συνάντηση στην οποία μπορεί να είναι ο «καθένας ο εαυτός του» και «όλοι της γης οι μόνοι» μαζί.

Να ενώσουμε τις φωνές και τα πνεύματα μας. Να γίνουμε ενεργειακά «ένα» και να απελευθερωθούμε.

Γιατί, σε πείσμα όλων, η ζωή συνεχίζεται κι εμείς διεκδικούμε το δικαίωμα να την αγαπάμε και να τη χαιρόμαστε.

Εν τω μεταξύ, η Παυλίνα Βουλγαράκη συνεχίζει να παίζει δυνατά στο μυαλό μας και να συνοδεύει τις βραδινές βόλτες μας το τραγούδι «Πώς Συνεχίζεται Η Ζωή».

Το τραγούδι που υπογράφουν ο Γιώργος Κυριάκος (μουσική) και η Ελεάνα Βραχάλη (στίχοι) κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού από την Cobalt Music και βρήκε από το πρώτο άκουσμα μία θέση στην καρδιά μας.ΠΗΓΗ