Ο Light ισχυρίστηκε ότι τα όπλα είναι ψεύτικα και ότι χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες ενός video clip.

Στην προσαγωγή του Light προχώρησε η αστυνομία το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, μετά τις αντιδράσεις για ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου πόζαρε με όπλα.

Ο Light προ ημερών ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν να έχει στη ζώνη του πιστόλια.

Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το ένα από τα όπλα αυτά, παραπέμπει σε όπλο όπως αυτά που χρησιμοποιούν στην Αστυνομία.

Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, δεν παρέμεινε για πολύ στις ιστορίες του λογαριασμού του καθώς λίγη ώρα μετά ο Light φρόντισε να το διαγράψει, σημειώνει σε δημοσίευμά του το «Έθνος».

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, ο Light ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τα όπλα που φαίνονται είναι ψεύτικα και πως τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός video clip που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών στον trapper έπειτα από την προσαγωγή του από την αστυνομία το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου.

Το «Πρώτο Θέμα» αναφέρει ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία για τον εντοπισμό του οπλισμού, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον Light.

ΠΗΓΗ