«Θα δοκιμάσουμε τη λειτουργία του καταστήματος έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες», προαναγγέλλει ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης ανακοίνωσε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει κλειστό το νυχτερινό κέντρο «YTON the music show», στο οποίο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στις 2 Ιουλίου.

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι νέα και αυστηρότερα μέτρα που ισχύουν στη λειτουργία των κέντρων διασκέδασης από την Πέμπτη 8 Ιουλίου αποκλειστικά με καθήμενους θεατές, «δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος».

Αντ’ αυτό, ο Νίκος Βέρτης ελπίζει στην επαναλειτουργία του «YTON the music show» μετά τις 15 Ιουλίου σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που θα επιτρέψουν τη λειτουργία των κλειστών κέντρων διασκέδασης μόνο με εμβολιασμένους.

«Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το “YTON the music show” δεν θα λειτουργήσει προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Νίκος Βέρτης διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το «ΥΤΟΝ» χαρακτηρίζεται για τη σοβαρότητά του ως χώρος αναψυχής.

«Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’ αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν της χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες», τονίζεται.

«Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρησή μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…», συνεχίζει η δημοσίευση.

«Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή… Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά σας λέμε πως, ναι, εμείς εμβολιαζόμαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς», καταλήγει το μήνυμα του Νίκου Βέρτη.ΠΗΓΗ