Οι παραστάσεις της Νατάσσας Μποφίλιου θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο.

Λόγω των επιβαρυμένων επιδημιολογικών συνθηκών και των κρατικών αποφάσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας, η Νατάσσα Μποφίλιου μεταφέρει την πρεμιέρα των παραστάσεων της «Εποχής του Θερισμού» στο «VOX» για το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Δύο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε live σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ανεβαίνει μαζί με την εξαιρετική μπάντα της στη σκηνή του ανανεωμένου «VOX» από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένες παραστάσεις.

Η «Εποχή του Θερισμού», κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των ακροατών σε δύσκολες συνθήκες και ταξίδεψε συναυλιακά με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Φέτος το χειμώνα, βρίσκει τον σταθερό προορισμό της στο «VOX» της Ιεράς Οδού, σε μια παράσταση γεμάτη δυναμισμό και όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια δύο χρόνων αποχής από τις αθηναϊκές σκηνές.

Τα τραγούδια της «Εποχής του Θερισμού» και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους  θα παρουσιαστούν με τις σκηνικές συνθήκες που ονειρεύτηκε η αγαπημένη καλλιτεχνική τριάδα, σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση γεμάτη πάθος, έμπνευση, ανατροπές και συγκίνηση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Άγγελου Τριαντάφυλλου.

«Η “Εποχή του Θερισμού” μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της χρονιάς, αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας», σημειώνουν οι τρεις συντελεστές της παράστασης.

«Ανυπομονούμε για τα επόμενα. Είμαστε έτοιμοι για το 2022!», προσθέτουν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Γιώργος Μπουλντής (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass), Λάμπης Κουντορόγιαννης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Γιώργος Κάστανος (σαξόφωνο, κλαρινέτο).

Για αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του «VOX»: 210 3428055. Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω του viva.gr.

ΠΗΓΗ