Το συγκρότημα μίλησε τηλεφωνικά με τους 11 καλεσμένους που συμμετέχουν στο άλμπουμ «MΕΛΙSSES Duets».

Οι ΜΕΛΙSSES, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους «MΕΛΙSSES Duets», επισκέφτηκαν την Παρασκευή 21 Μαΐου τον αγαπημένο τους σταθμό, τον «Ελληνικό 93,2» και έγιναν ραδιοφωνικοί παραγωγοί από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, με επικεφαλής τον Χρήστο Μάστορα, μπήκε στη θέση του ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσίασε όλα τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του.

«Γινόμαστε ραδιοφωνικοί παραγωγοί για λίγο γιατί το αγαπάμε πάρα πολύ το ραδιόφωνο», ανέφεραν.

Εκτός όμως από τα τραγούδια που ακούστηκαν για πρώτη φορά όλα, οι ΜΕΛΙSSES μοιράστηκαν με τους ακροατές πρωτότυπες ιστορίες τόσο από τα δώδεκα χρόνια της επιτυχημένης καριέρας τους, όσο και από τις ηχογραφήσεις στο στούντιο.

Ο στόχος της τετράωρης εκπομπής ήταν να μιλήσουν τηλεφωνικά και με τους 11 καλεσμένους που συμμετέχουν στο άλμπουμ «MΕΛΙSSES Duets», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Στον αέρα λοιπόν της εκπομπής βγήκαν όλοι οι καλλιτέχνες: Τάμτα, Δημήτρης Μπάσης, Καίτη Γαρμπή, Μαντώ, Θανάσης Βασιλόπουλος, Toquel, Αναστάσιος Ράμμος, Σταμάτης Γονίδης, Μπάμπης Στόκας, Κομπανία Βέρδη και Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας μπήκαν στο στούντιο του «Ελληνικού 93,2» και ανέλαβαν δράση.

«Για τις επόμενες τέσσερις ώρες θα είμαστε ερασιτέχνες ραδιοφωνικοί παραγωγοί πλάι στον έμπειρο, Χρήστο Καρυώτη, στον καλύτερο υπερφανταστικό διαγαλαξιακό ραδιοφωνικό σταθμό, στον «Ελληνικό 93,2», είπαν στην έναρξη της εκπομπής.

Χρήστος Μάστορας - ΜΕΛΙSSES - Ελληνικός 93,2

Τάμτα

Ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στο άλμπουμ δήλωσε η Τάμτα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο mini studio στο σπίτι της όπου ξεκινάει αυτές τις μέρες να γράφει μουσική και αυτό της δίνει τη σπίθα για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην καριέρα της. Ενώ συζήτησαν πόσο τους έχουν λείψει οι νύχτες του «ΒΟΧ».

Δημήτρης Μπάσης

Από την Αυστραλία, όπου βρίσκεται για συναυλίες, βγήκε τηλεφωνικά στον «Ελληνικό 93,2 ο Δημήτρης Μπάσης. Δηλώνοντας «Μελισσόπουλο», τόνισε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο «ΜΕΛΙSSES Duets» ενώ πρόσθεσε ότι δεν ξεχνά κάθε συνεργασία τους.

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή συμμετείχε στον δίσκο με το τραγούδι «Η Πατρίδα Μου» που ερμήνευσε πρώτη φορά μαζί με τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή. Η ίδια φρόντισε να κάνει σαφές πως ο Χρήστος Μάστορας το έφερε στα μέτρα του και ακόμα δήλωσε πόσο τον καμαρώνει και τον θαυμάζει, τόσο για το ταλέντο του όσο και για τον ταπεινό του χαρακτήρα.

Μαντώ

Η Μαντώ εκδήλωσε το θαυμασμό της για το συγκρότημα και ανέφερε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την μπάντα. Η ίδια αισθάνεται αισιόδοξη και ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι συναυλίες της, ενώ τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο άλμπουμ τους.

ΜΕΛΙSSES - Ελληνικός 93,2

Θανάσης Βασιλόπουλος

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος δήλωσε πως «οι ΜΕΛΙSSES είναι αληθινοί καλλιτέχνες» και πρόσθεσε ότι νιώθει ευλογημένος και περήφανος για τη συμμετοχή του στο άλμπουμ «ΜΕΛΙSSES Duets».

TOQUEL

Οι ΜΕΛΙSSES ανέφεραν ότι η μουσική που δημιουργεί ο Toquel αποτελεί έμπνευση για αυτούς.

Ο ίδιος τόνισε πως η συνεργασία τους στο τραγούδι «Σαΐτες» του έδωσε την ευκαιρία να κάνει κάτι διαφορετικό και να βγει από το  «κουτί» των ραπερ κάνοντας έτσι κάτι διαφορετικό και πιο εναλλακτικό, κυρίως για το είδος της trap μουσικής.

Αναστάσιος Ράμμος

Με το ιδιαίτερο χιούμορ που τον διακατέχει, ο Αναστάσιος Ράμμος ευχαρίστησε on air τις ΜΕΛΙSSES που τον συμπεριέλαβαν στην οικογένεια του δίσκου τους και πρόσθεσε πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά σύντομα μαζί τους.

ΜΕΛΙSSES - Ελληνικός 93,2

Σταμάτης Γονίδης

Οι ΜΕΛΙSSES δηλωσαν τον θαυμασμό τους στον Σταμάτη Γονίδη, λέγοντάς του ότι τον θεωρούν «μπλουζίστα της Ανατολής». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ελπίζει να τελειώσει σύντομα η πανδημία ώστε να συνυπάρξουν ξανά στη σκηνή.

Μπάμπης Στόκας

Ο Χρήστος Μάστορας εκμυστηρεύτηκε στους ακροατές πως αν δεν υπήρχαν οι Πυξ Λαξ πιθανόν να μην υπήρχαν ούτε οι ΜΕΛΙSSES, καθώς αποτέλεσαν έμπνευση για το αγαπημένο συγκρότημα. Ο Μπάμπης Στόκας εκδήλωσε την αγάπη του για τις ΜΕΛΙSSES και δήλωσε πόσο χαρούμενος είναι για τη συνεργασία τους στο τραγούδι «Το Κύμα».

Κομπανία Βέρδη

Κάνοντας της ανατροπή, οι ΜΕΛΙSSES συνεργάστηκαν και με μία παραδοσιακή κομπανία από την Ήπειρο που ο Χρήστος Μάστορας αισθάνεται οικογένειά του.

Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES ένιωσε βαθιά συγκινημένος τη στιγμή που τραγούδησε ζωντανά με την Κομπανία Βέρδη για το άλμπουμ, καθώς, όπως εξομολογήθηκε, του θύμισε τα παιδικά του χρόνια.

Θέμης Αδαμαντίδης

«Δεν είναι τυχαίο που γεμίζετε όλους τους χώρους όπου εμφανίζεστε», δήλωσε ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και ταυτόχρονα εξέφρασε τον θαυμασμό του για το συγκρότημα και ανέφερε πως θα είναι πάντα δίπλα τους όποια στιγμή τον χρειαστούν.

ΜΕΛΙSSES - Σπίτι Με Το Mega

ΠΗΓΗ