Τα έντεκα τραγούδια του νέου άλμπουμ του SNIK καταλαμβάνουν τις έντεκα πρώτες θέσεις του Spotify.

Ο SNIK, ο No. 1 εκπρόσωπος της trap σκηνής στην Ελλάδα, μονοπωλεί τα ψηφιακά charts με το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του με τίτλο «1987».

Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του «1987», τα έντεκα νέα τραγούδια του άλμπουμ κατέλαβαν έντεκα πρώτες θέσεις στα charts τόσο του Spotify όσο του Apple Music για την Ελλάδα.

Στο No. 12 εμφανίζεται ακόμα μία κυκλοφορία του δημοφιλέστερου hitmaker της γενιάς του και κορυφαίο trend-setter της χώρας. Η viral συνεργασία του SNIK και του Fly Lo στο «Chinchilla», η οποία ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται στο «1987».

Κορυφαίο τραγούδι του άλμπουμ «1987» έχει αναδειχθεί το «NANA» σε συνεργασία με τον Rack, το οποίο παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση των streams στο Spotify και στο Apple Music.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις, το «1987» του SNIK έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια streams στο Spotify μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες, αριθμός που ξεπερνάει κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο ανήκει επίσης στον SNIK και στο άλμπουμ του «TopBoy» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020.

O SNIK δημιουργεί και πάλι τα νέα μουσικά trends της εποχής με τα τραγούδια του να παίζουν χιλιάδες φορές στο repeat τις τελευταίες ημέρες και να σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Το «1987» περιλαμβάνει στο σύνολο 11 ολοκαίνουργια τραγούδια, ανάμεσά τους και συμμετοχές από κορυφαίους εκπρόσωπους της ελληνικής trap και pop σκηνής όπως οιRack, Toquel, Marseaux, Vlospa,  Salva, Gameboy και Phen.

Το άλμπουμ «1987» του SNIK κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ