Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ του Στέλιου Ρόκκου με τίτλο «Ανάσα».

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Ήβη Αδάμου πρωταγωνιστούν σε μία συνεργασία – έκπληξη με το τραγούδι «Εμείς», το οποίο μεταφέρεται με music video στις οθόνες μας.

Στο «Εμείς», ο Στέλιος Ρόκκος, ο διαχρονικά σύχρονος ερμηνευτής και τραγουδοποιός, συναντά πρώτη φορά δισκογραφικά την Ήβη Αδάμου, μία από τις πιο ταλαντούχες κι επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Μαζί, μας χαρίζουν ένα ρομαντικό τραγούδι για την απόλυτη αγάπη, σε μουσική και στίχους του Στέλιου Ρόκκου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Οι δύο καλλιτέχνες Στέλιος Ρόκκος και Ήβη Αδάμου μεταφέρουν μέσα από την εικόνα τις εξαιρετικές τους ερμηνείες και τη δυνατή τους χημεία, υμνώντας το πιο δυνατό συναίσθημα.

Το «Εμείς» περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ του Στέλιου Ρόκκου με τίτλο «Ανάσα» και είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισε και αγάπησε αμέσως το κοινό.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Ρόκκου περιέχει δεκατρία εναλλακτικά τραγούδια, δεκατρείς ιστορίες σαν μικρού μήκους ταινίες με φρέσκο ήχο, δυναμικές ενορχηστρώσεις και απρόβλεπτες ερμηνείες.

Εκτός από την Ήβη Αδάμου, ο Στέλιος Ρόκκος ενώνει επίσης τις δυνάμεις του με την Έλενα Παπαρίζου, τον Βασίλη Καρρά, τη Μελίνα Ασλανίδου, την Πάολα και τον Γιάννη Καψάλη.

Το «Εμείς» και το άλμπουμ «Ανάσα» κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ