Μία συναυλία με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια που δένουν τον Στέλιο Ρόκκο και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου θα δώσουν μια μοναδική συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τετάρτη 14 Ιουλίου στο πλαίσιο των κοινών καλοκαιρινών εμφανίσεών τους.

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.

Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Live your life».

Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις συναυλίες.

Έφθασε η στιγμή να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι με περισσότερη χαρά, αληθινά χαμόγελα, πολύ τραγούδι και αληθινή διασκέδαση. Το έχουμε όλοι ανάγκη.

Πληροφορίες

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων
16 € προπώληση
18 € την ημέρα της παράσταση

Προπώληση
Ticket Services
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Καταστήματα PUBLIC

ΠΗΓΗ