Ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στις επιτυχίες Τόλη Βοσκόπουλου.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» της ΕΡΤ1 με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο είναι αφιερωμένη στον Πρίγκιπα, τον απόλυτο Έλληνα σταρ, Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Κώστας Καραφώτης, η Αποστολία Ζώη, ο Άκης Δείξιμος, ο Νίκος Δουλάμης, η Χριστίνα Ράλλη και ο Γιάννης Ξανθόπουλος παίρνουν τα μικρόφωνα και μας χαρίζουν αξέχαστες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ οι παλαιότεροι μοιράζονται μαζί μας προσωπικές ιστορίες από τη συνεργασία τους μαζί του.

Φυσικά, για τον Τόλη Βοσκόπουλο μιλάει κι ο Γιώργος Κατσαρός, πολύ στενός φίλος και συνεργάτης του, από τη δεκαετία του 1970.

Πολύ ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η παρουσία του Θανάση Πολυκανδριώτη με το μπουζούκι του, ο οποίος μας θυμίζει υπέροχες επιτυχίες από την πολυετή συνεργασία τους.

Στην ίδια ατμόσφαιρα και ο Μανώλης Καραντίνης, από τη νεότερη γενιά σολίστ του μπουζουκιού και μόνιμος συνεργάτης του τραγουδιστή, ο οποίος τονίζει πόσο θαύμαζε τον Τόλη Βοσκόπουλο από τα παιδικά του χρόνια και πώς οι ταινίες του ήταν η αφορμή για να μάθει μπουζούκι.

Στην εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» βρίσκεται και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία συγκινεί και συγκινείται με τις ιστορίες από την εποχή του «Μαριχουάνα Stop!», καθώς και ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης που σηματοδότησε την αναβίωση της παράστασης και τη θεατρική επάνοδό του σπουδαίου ερμηνευτή.

Την παρέα συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Ρένος Χαραλαμπίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Σόλων Τσούνης, Χρήστος Τριπόδης, Μαρία Εγγλεζάκη, Δήμητρα Λημνιού και Μαρίτα Τζατζαδάκη – Ασπιώτη.

Για τον μοναδικό Τόλη Βοσκόπουλο μιλάει από τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που θαυμάζει και μελετάει τον συγκλονιστικό αυτόν ερμηνευτή.

«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

ΠΗΓΗ