«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» με νότες και αναμνήσεις.

Το Σάββατο 8 Μαΐου η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, φιλοξενεί την Πίτσα Παπαδοπούλου, την μεγάλη τραγουδίστρια, που εδώ και έξι δεκαετίες μας χαρίζει υπέροχες στιγμές με τη δυνατή ερμηνεία της.

Παλαιοί και νέοι συνεργάτες και φίλοι τιμούν την αγαπημένη Πίτσα Παπαδοπούλου και μοιράζονται μαζί μας νότες και αναμνήσεις από τη μακροχρόνια συνεργασία και φιλία τους.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συνεργάτης και επιστήθιος φίλος της μέχρι και σήμερα, δίνει το στίγμα του και δηλώνει, για μια ακόμη φορά, το θαυμασμό και την αγάπη του για την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Στην ίδια ατμόσφαιρα και ο Τάκης Σούκας θα μας θυμίσει τις υπέροχες επιτυχίες τους, αλλά και ιστορίες από τα δικά τους μονοπάτια.

Στο αφιέρωμα της εκπομπής «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, από τους νεότερους συνεργάτες της ερμηνεύτριας, ο οποίος υπέγραψε το νέο της τραγούδι.

Για τη μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού θα μιλήσει και ο Γιώργος Νταλάρας.

Για την Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και μαζί της τραγουδούν, ο μόνιμος συνεργάτης των τελευταίων ετών και αγαπημένος φίλος της Στέλιος Διονυσίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Αγνή Καλουμένου και ο Χάρης Μακρής.

Μαζί τους και οι ηθοποιοί Πάνος Σταθακόπουλος, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Μαζιώτης, Αλεξάνδρα Φαρδελάκη, Κορίνα Τριανταφύλλου, Γιάννος Παπαευσταθίου, Μόσχα Χατζηευσταθίου και η δημοσιογράφος Κίκα Ρόκα.

«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» το Σάββατο 8 Μαΐου στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

ΠΗΓΗ