Η Νίνα έκανε αίσθηση το TikTok με το τραγούδι της «Στο Αυτοκίνητο», το οποίο κυκλοφορεί πλέον επίσημα.

Ένα από τα μεγαλύτερα viral trends των τελευταίων μηνών στο TikTok μόλις κυκλοφόρησε και επίσημα. Η τραγουδίστρια που κρύβεται πίσω από αυτό το trend, ονομάζεται Νίνα.

Η ανερχόμενη vocalist κατάγεται από την Ουκρανία, ωστόσο από μικρή ζει μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της.

Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική. Σε ηλικία 4 ετών έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα με τη συμμετοχή της σε παραστάσεις παιδικής όπερας, ενώ τα επόμενα χρόνια πραγματοποίησε σπουδές σε βιολί, πιάνο, τσέλο και ταμπουρά.

Η Νίνα είναι επίσης αυτοδίδακτη στην κιθάρα ενώ η ίδια γράφει και συνθέτει τραγούδια και μελωδίες.

Ένα από αυτά είναι και το «Στο Αυτοκίνητο», ένα τραγούδι που γεννήθηκε από τα δικά της χέρια και μοιράστηκε με το κοινό μέσα από ένα απόσπασμα στο Tik Tok, ένα απόσπασμα που ήταν αρκετό για να δημιουργηθούν σχεδόν 3.000 αναδημοσιεύσεις συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές ήδη πριν καν την κυκλοφορία του.

Παράλληλα, η Νίνα εντάχθηκε στο δυναμικό της Mad House Records και της Minos EMI, a Universal Music Company για να κυκλοφορήσει επίσημα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming το viral τραγούδι της.

Το «Στο Αυτοκίνητο» τελειοποιήθηκε ηχητικά αλλά και οπτικοακουστικά μαζί με ένα εντυπωσιακό και παράλληλα αισθησιακό music video σε σκηνοθεσία του Danny Ntarlas.

ΠΗΓΗ