Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για πρώτη φορά ανεβαίνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Άσε Με Να Σε Προσέχω» του Γιώργου Σαμπάνη, το οποίο παράλληλα κυριαρχεί για τρίτη εβδομάδα και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Ο αστείρευτος Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν σταματά να εμπλουτίζει την ελληνική μουσική με τις απίστευτες μελωδίες του, που αγαπιούνται κάθε φορά παράφορα από πλήθος θαυμαστών.

Αυτή τη φορά παρουσιάζει την μπαλάντα «Άσε Με Να Σε Προσέχω», έναν ευαίσθητο ύμνο στην αγάπη, επενδυμένο με τους στίχους του σπουδαίου Βασίλη Γιαννόπουλου.

Το «Άσε Με Να Σε Προσέχω» είναι τέταρτο από τα τελευταία πέντε τραγούδια του Γιώργου Σαμπάνη που κυριαρχεί στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart. Στην κορυφή βρέθηκαν προηγουμένως οι επιτυχίες «Άγρια Θάλασσα» (6 εβδομάδες στο No. 1), «Αυτό Που Αγαπάς» με τον Πάνο Κατσιμίχα (2 εβδομάδες στο No. 1) και «Τίποτα» (8 εβδομάδες στο No. 1).

Νέες είσοδοι

«Σ’ Αγαπάω» – Νίκος Βέρτης (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει μετά από μία μόνο εβδομάδα απουσίας το «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη.

Το «Σ’ Αγαπάω» παρέμεινε για δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart, ενώ από την κυκλοφορία του τον Αύγουστο του 2021 μέχρι σήμερα έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 25,8 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube και των 5,1 εκατομμυρίων streams στο Spotify.

Εν τω μεταξύ, στο No. 14 της κατάταξης βρίσκεται το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Πού Να Γυρνάς».

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ