Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά – ακριβώς τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του – το τραγούδι «Από Έρωτα…» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Το «Από Έρωτα…» έκανε πράξη την επανασύνδεση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη μοναδική στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα του τραγουδιού.

Το «Από Έρωτα…» αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την επιτυχία «Πρώτη Θέση» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2021 και ανέβηκε στο No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart.

Επίσης είναι το πρώτο του τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου μετά το «Εμένα Να Ακούς», το οποίο παρέμεινε για έξι μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και επτά μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Από Έρωτα…» μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 1,1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Νέες είσοδοι

«Τίποτα Εσύ» – Κωνσταντίνος Αργυρός (No. 15)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει δυναμική είσοδο το νέο τραγούδι «Τίποτα Εσύ» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

O Κωνσταντίνος Αργυρός ένωσε τις δυνάμεις του στο στούντιο τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη και το αποτέλεσμα της σπουδαίας μουσικής συνάντησης είναι το «Τίποτα Εσύ».

Ένα ιδιαίτερο και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο – πρόταση, που συνδυάζει τον αγαπημένο λαϊκό ήχο με τη μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή.

Μέσα από το video του «Τίποτα Εσύ», στο οποίο εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει το «Chapter 1» μίας ενδιαφέρουσας μουσικής ιστορίας που θα έχει και συνέχεια.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ