Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart επιστρέφει για τρίτη εβδομάδα συνολικά η επιτυχία «Εμένα Να Ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου, περίπου 4,5 μήνες μετά την τελευταία φορά όπου το τραγούδι βρέθηκε στο κορυφή.

Το «Εμένα Να Ακούς» είχε καταλάβει την πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart την 51η και την 53η εβδομάδα του 2020.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλλιτέχνης που έχει ταυτίσει το όνομά του με αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί έντονα από το κοινό και έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα, πρόσθεσε στο μακρύ κατάλογο των επιτυχιών του μια δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμηνεύει με συναίσθημα, χαρακτήρα και ψυχή αληθινή ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία, αλλά και βασικό σύνθημα «σε δύσκολους καιρούς».

Πριν επιστρέψει στην κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart, το «Εμένα Να Ακούς» βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης επί σειρά μηνών ενώ το music video του τραγουδιού αγγίζει τα 5,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Παρασκευή Πρωί» – Κωνσταντίνος Αργυρός (No. 15)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά το νέο single «Παρασκευή Πρωί» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ενώ η μεγάλη ερωτική επιτυχία του «Θα ‘Μαι Εδώ» υποχώρησε από την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων μετά από 11 συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής, ο πιο δημοφιλής και επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του αφήνει το αποτύπωμά του στα ερτζιανά με άλλο ένα μοναδικό τραγούδι.

Το «Παρασκευή Πρωί» είμαι ένα ζεϊμπέκικο με κλασικό ήχο που καθηλώνει τον ακροατή με τη δύναμη και την επιβλητικότητά του και τη στόφα ενός εξαιρετικού ερμηνευτή όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Πέτρα» – Δέσποινα Βανδή (No. 20)

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Πέτρα» είναι το επόμενο δείγμα από τον κύκλο τραγουδιών που ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή μαζί τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που έχουν αφήσει το δικό τους διαφορετικό στίγμα στην ελληνική δισκογραφία.

Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει με τη μεστή και εξαιρετική φωνή της ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε ρυθμό χασάπικου και το αξιοπρεπές λαϊκό αποτέλεσμα αγγίζει τον ακροατή από την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ