Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά το τραγούδι «Τίποτα Εσύ» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο παράλληλα κυριαρχεί και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Τίποτα Εσύ» είναι το αποτέλεσμα μιας σπουδαίας μουσικής συνάντησης του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο – πρόταση, που συνδυάζει τον αγαπημένο λαϊκό ήχο με τη μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή.

Το «Τίποτα Εσύ» είναι το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που κατακτά την κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart μετά τη συνεργασία του με τον Rack στο «Τελικά», το ακριβώς προηγούμενο τραγούδι, το οποίο παρέμεινε στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart για 9 συνεχόμενες εβδομάδες και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Νέες είσοδοι

«Όλα Για Σένα» – Αντώνης Ρέμος (No. 18)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Όλα Για Σένα».

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ντύνει με την υπέροχη και αγαπημένη φωνή του μια μοναδική μπαλάντα, μία εκπληκτική σύνθεση του Στέφανου Κορκολή, του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα και βαθιά αληθινούς στίχους του σημαντικότερου στιχουργού της γενιάς του, του Νίκου Μωραΐτη.

Το «Όλα Για Σένα» διαδέχεται για τον Αντώνη Ρέμο την καλοκαιρινή επιτυχία «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που έχει συγκεντρώσει 4,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και παρέμεινε επί σειρά μηνών στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ