Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για πρώτη φορά ανεβαίνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart το τραγούδι «Τόσα Βράδια» του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη συνεχίζει να προτείνει αλλεπάλληλες επιτυχίες.

Το «Τόσα Βράδια» είναι το όγδοο από τα δέκα τραγούδια του δίσκου «Αγαπώ Σημαίνει» που έχει κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, μια επίδοση που είναι δύσκολο να συγκριθεί.

Στο chart έχουν διαγράψει επιτυχημένη πορεία τα τραγούδια «Δε Γουστάρω», «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα», «Οινόπνευμα Φτηνό», «Διανυκτερεύω» και «Ώρες Μικρές», από τα οποία παίρνει τώρα τη σκυτάλη το «Τόσα Βράδια», άλλο ένα τραγούδι με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του αυθεντικού Γιώργου Μαζωνάκη.

Το «Ώρες Μικρές» είναι το επόμενο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη που κυριαρχεί στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart μετά το «Διανυκτερεύω», το οποίο είχε βρεθεί για έξι εβδομάδες στην κορυφή της κατάταξης το 2020.

Νέες είσοδοι

«Να Με Θυμηθείς» – Πυξ Λαξ & Χρήστος Μάστορας (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά δισκογραφική σύμπραξη των Πυξ Λαξ με τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι «Να Με Θυμηθείς».

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των Πυξ Λαξ με τίτλο «Μέσα Από Τις Φωνές Των Φίλων».

Το άλμπουμ περιέχει νέες εκτελέσεις μεγάλων και κλασσικών επιτυχών των Πυξ Λαξ με τη συμμετοχή σημαντικών φίλων καλλιτεχνών, που δίνουν τη δική τους ψυχή στα τραγούδια, τα «πειράζουν» και μας τα παρουσιάζουν αλλιώς, με άλλη ματιά, πιο φρέσκο και σημερινό ήχο και με εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις.

Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι το «Να Με Θυμηθείς» με τη συμμετοχή του Χρήστου Μάστορας, του κεντρικού τραγουδιστή του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES.

Το «Να Με Θυμηθείς» ερμηνεύουν ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ενώ την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι παίζουν και ως μουσικοί.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι των Πυξ Λαξ που βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart. Στην κατάταξη συναντάται επίσης το διαχρονικό «Πούλα Με» σε μία νέα εκτέλεση από τον Χρήστο Χολίδη που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Μάνος Ξυδούς – Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης».

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ