Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το τραγούδι «Από Έρωτα…» του Νίκου Οικονομόπουλου συμπληρώνει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, ενώ παράλληλα ανεβαίνει για πρώτη φορά στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Από Έρωτα…» έκανε πράξη την επανασύνδεση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη μοναδική στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα του τραγουδιού.

Το «Από Έρωτα…» αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την επιτυχία «Πρώτη Θέση» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2021 και ανέβηκε στο No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart.

Επίσης είναι το πρώτο του τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου μετά το «Εμένα Να Ακούς», το οποίο παρέμεινε για έξι μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και επτά μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Από Έρωτα…» μετρά πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 1,2 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Νέες είσοδοι

«Αμαρτίες» – Αναστασία (No. 20)

Δυναμική είσοδο κάνει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία με τη viral επιτυχία «Αμαρτίες».

Το πιο πολυσυζητημένο τραγούδι των τελευταίων εβδομάδων ανήκει στην Αναστασία. Αφού σημείωσε αίσθηση στις ψηφιακές πλατφόρμες, το single «Αμαρτίες» κάνει αισθητή την παρουσία του και στα ερτζιανά, σημειώνοντας ένα ασύλληπτο άλμα 59 θέσεων στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Η 18χρονη Αναστασία και το πρώτο single της έγιναν viral μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok.

Με την επίσημη κυκλοφορία του, το single «Αμαρτίες» εμφανίστηκε κατευθείαν στο Νο. 10 του Spotify στην Ελλάδα, στο Νο. 1 του iTunes και παρέμεινε επί σειρά ημερών στην κορυφή των τάσεων στο YouTube, όπου διατηρείται μέχρι σήμερα, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ