Νέα ονόματα εντάχθηκαν στο δυναμικό της Capital Music.

Η Capital Music, η No. 1 εταιρεία στην ελληνική rap/trap σκηνή, που συνεργάζεται με την Panik Records, συνεχίζει δυνατά το ατελείωτο σερί των επιτυχιών της, ενώ παράλληλα υποδέχεται και συστήνει στο κοινό νέους και ταλαντούχους artists που έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Με τον Skive και τον Light στα ηνία, η Capital Music χαράσσει τον δρόμο και ορίζει τις τάσεις, με κάθε κυκλοφορία της να γίνεται αμέσως trend και να μετρά εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube.

Δίπλα στην παλιά φρουρά, με τον FY και τον Lil Barty, προστέθηκαν rap/trap artists που ξεχωρίζουν με τα drops τους, κάνοντας επιτυχίες: οι Trannos, Thug Slime, Alitiz, Jitano, Scar, Mel, $ulee και GSA.

Επεκτείνοντας τη δυναμική της παρουσία στα μουσικά δρώμενα, η Capital Music συνεχίζει τις ανατρεπτικές της παραγωγές, που αγκαλιάζει αμέσως το κοινό.

Είναι ενδεικτικό πως τα πιο πρόσφατα πέντε tracks που κυκλοφόρησαν οι καλλιτέχνες της τις προηγούμενες ημέρες έγιναν αμέσως viral στα social media και καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube.

Πρόκειται για το «Alitisa» του Thug Slime, το «Lobby» του Light, το «Pandora» του Trannos, το «R. Kelly» του Thug Slime και το «Nemesis» του Jitano.

Παρών, μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του, παραμένει ο Mad Clip, έχοντας αφήσει τη μοναδική του παρακαταθήκη.

Μάλιστα, θέλοντας να τον τιμήσουν ακόμα μία φορά, η Capital Music και η οικογένειά του αποφάσισαν να κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου ο τελευταίος δίσκος του, που θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα.

ΠΗΓΗ