Η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» μας ταξιδεύει στις γειτονιές των Βαλκανίων και της Μεσογείου.

Ανανεωμένη, με φρέσκιες ιδέες, νέα εικόνα, αλλά πάντα με τον ίδιο σκοπό, την ποιοτική ψυχαγωγία και την ανάδειξη της μουσικής της χώρας μας, η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» συνεχίζει την πορεία της στην ΕΡΤ1.

Με νέο εντυπωσιακό σκηνικό και με την ίδια αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, η εκπομπή μάς προσκαλεί και φέτος σε μουσικά ταξίδια με ξεχωριστούς δημιουργούς και καλλιτέχνες, για να τραγουδήσουμε μαζί μελωδίες και στίχους που όλοι αγαπάμε.

Το Σάββατο 20 Μαρτίου η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» μας ταξιδεύει στις γειτονιές των Βαλκανίων και της Μεσογείου, με οδηγό τον εξαιρετικό κλαρινίστα και συνθέτη Σταύρο Παζαρέντση.

Από τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας, της Αρμενίας, του Λιβάνου, στα αγαπημένα λαϊκά και έντεχνα και από ποπ σε δυναμικά τσιγγάνικα κομμάτια των Βαλκανίων, ο Σταύρος Παζαρέντσης με τους δύο γιούς του, την εικοσαμελή ορχήστρα του και, φυσικά, με τους φίλους ερμηνευτές, γεμίζουν το πλατό με υπέροχες μουσικές.

Πότε με τις πρωτότυπες, διεθνείς επιτυχίες του και πότε με ευφάνταστες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Ξεχωριστή στιγμή η παρουσία του «δάσκαλου» Λευτέρη Ζέρβα, ο οποίος μαζί με τον Χρήστο Δάντη θα μας ταξιδέψει σε ηπειρώτικα μονοπάτια.

Μαζί τους ο Ζαφείρης Μελάς, πληθωρικός κι αυθεντικός, όπως πάντα, καθώς και ο STAN Αντιπαριώτης, η Γιώτα Γρίβα, η Μαριάννα Παπαμακαρίου, η Αρετή Κετιμέ, ο Σπύρος Σιώλος, η Εβίτα Σερέτη και η Λιβανεζο-αρμένισσα τραγουδίστρια Sarina Cross, η οποία ήρθε από τη Βυρηττό μόνο και μόνο για το αφιέρωμα στο Σταύρο Παζαρέντση.

«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

ΠΗΓΗ