ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «μπολιάζεται» από την Δήμητρα, διεκδικείς βάσιμα τον τίτλο του προσώπου της ημέρας και συνδυάζοντας τις ικανότητές σου με την μεγάλη ανταπόκριση που έχεις στον κόσμο, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν κύρος κι εξουσίες ή να μπει σε ένα κλαμπ ισχυρών. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς να είναι στις… καλές του, μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, έστω κι αν αυτή η λύση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σου φέρνει… κι άλλες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να τις αξιοποιήσεις άμεσα, αφού… αύριο είναι μια άλλη ημέρα! Σε κάθε περίπτωση πάντως σε συμφέρει να ξανοιχτείς κοινωνικά, αφού όλο και κάτι καλό θα σου «κάτσει». Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου προσωπικά δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς καλείσαι απλά να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου πλεονέκτημα και να καρπωθείς τις διευκολύνσεις που θα σου προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφήνοντας κατά μέρος υπεκφυγές και αναβολές. Επιπλέον μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος και τελικά όλα συνηγορούν στο να πετύχεις, είτε διαθέτεις τα κατάλληλα προσόντα, είτε… όχι! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου φέρνει «φρέσκες» παρέες και σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις περαιτέρω δράσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς, πολλά πράγματα εξελίσσονται θετικά στην ζωή σου, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου, ίσως μάλιστα να κλείσει με πολύ επιθυμητό τρόπο κι ένα προσωπικό σου ζήτημα Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα μεγάλο όσο και ευχάριστο ταξίδι ή τουλάχιστον μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ ευνοείται και η απόκτηση ενός νέου μέσου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει στο προσκήνιο, τόσο το έργο σου, όσο κι εσένα προσωπικά και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου!

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στους Ιχθύς εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «σπουδαίο». Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου, αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα σου έχει φέρει η ζωή, το τελευταίο διάστημα, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας δίνει λύσεις σε νομικά ζητήματα και σου φέρνει νέες γνώσεις ή πληροφορίες επί παντός επιστητού, ενώ σε ωθεί να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο και να ταξιδέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα «δικό σου» άνθρωπο, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αναμένονται νέες και «λειτουργικές» γνωριμίες, ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου, αφού ότι χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η «ξινίλα» σου μπορεί να σου το στερήσει! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα την βρεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου. Επιπλέον, αν σε απασχολεί οποιοδήποτε ζήτημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στους… άλλους, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια γόνιμη συνεργασία με κάποιο από αυτά. Παράλληλα, ένας «δικός σου» άνθρωπος περνά στο προσκήνιο των εξελίξεων, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε κάνει πιο χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Από εκεί και ύστερα δείξε και στους άλλους πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για ένα ψυχαγωγικό ταξίδι. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου φέρνει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε χρειάζεσαι προσωπικό. Επιπλέον μπορεί να ενημερωθείς διεξοδικά για ζητήματα υγείας ή διατροφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια, με όλα τα αρνητικά να γίνονται παρελθόν. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα διακεκριμένο πρόσωπο, που τρέφει συναισθήματα για σένα και είναι πρόθυμο να συνεργαστεί μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, μην παραλείψεις ωστόσο να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση, που θα «σε ξεσηκώσει» Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να φροντίσεις τα περιουσιακά και γενικότερα τα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί νέα δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς επισκέψεις αλλά και να φιλοξενηθείς κάπου αλλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… χαλαρώσεις κι εσύ επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη είτε σε είδος, είτα σε χρήμα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να ξανοιχτείς επικοινωνιακά και να δικτυωθείς περαιτέρω, Επιπλέον φέρνει συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα νέο μέσον ή να πάρεις στα χέρια σου ένα πολυπόθητο «χαρτί»

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να… ξεδιπλώνει την «πραμάτεια» του, υποστηρίζοντας μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου, δεν έχεις παρά να καταστρώσεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις πολύ καλά νέα για ένα προσωπικό σου ζήτημα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, μέσα από συνεργασίες, ενώ αν η δουλειά σου έχει σχέση με το κοινό, τα κέρδη σου θα «αβγατίσουν», ύστερα από τις θετικές συστάσεις από… στόμα σε στόμα!

The post ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/02 : ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ