ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ευνοούνται οι πωλήσεις. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση, ανέλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα χρειαστεί να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, μάθε του/της πως να «ψαρεύει»… μόνος/η του!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ενοχές και δεύτερον να κινηθείς με βάση την εμπειρία σου. Κι αν χρειαστεί μην διστάσεις να «ξεκόψεις» με κάποιον/α ή «να βάλεις στον πάγο» την σχέση σας. Παράλληλα, είναι πιθανό να περάσεις από κάποιου είδους εξετάσεις και βέβαια όλα θα κριθούν από το κατά πόσο είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για αυτό. Κι αν είσαι, μην φοβάσαι τίποτα, αφού θα δικαιωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, αφού το σώμα σου θα σε «εκδικηθεί». Παράλληλα, υψώνεται απαγορευτικό και στην επαφή σου με τον έξω κόσμο, ίσως μάλιστα να υπάρξει κι ένα τεχνικό πρόβλημα που θα σε «κολλήσει, ενώ πρέπει να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου, ώστε να μην «την πατήσεις». Μείνε εντός, λοιπόν και… μελέτησε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει απογοητευτικά για τις φιλικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσεις από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάτι που θα συμβεί στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης αλλά και να στενέψουν πολύ τα περιθώρια στις διαπραγματεύσεις σου με ένα πιστωτικό ίδρυμα. Μάλιστα σε καθαρά οικονομικά ζητήματα, το πιθανότερο είναι «να φας πόρτα».

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον στενόχωρες. Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη την σοφία και την στρατηγική σου, κάτι όμως που θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αν εμπλέκεται ένας «δικός σου» άνθρωπος. Παράλληλα, είναι πιθανό να «φορτωθείς» τα λάθη ή τις ευθύνες ενός συνεργάτη σου, βαδίζοντας στην… οδό του μαρτυρίου! Όσο για νέες συνεργασίες, ούτε λόγος να γίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε υποχρεώνει να κάνεις πράγματα που δεν θες, από την στιγμή όμως που τα «πρέπει» συμβαδίζουν με δικούς σου κανόνες, δεν θα σου πέσει και τόσο βαρύ. Μάλιστα η προνοητικότητά σου μπορεί να «σώσει» τόσο εσένα, όσο και κάποιον/α άλλον/η, που «κρέμεται» από πάνω σου, ειδικά σε εργασιακά ή νομικά ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ημέρα προσφέρεται για διορθωτικές κινήσεις κι όχι για νέα ξεκινήματα, ενώ είναι ιδανική για μελέτες και διαβάσματα. Κατά τα άλλα, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενή σου ή να «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να επηρεάζει τα οικονομικά σου. οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις σημαντικές αγορές. Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ως προς τα συμφέροντά σου ή να δανείσεις χρήματα και δεν θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου μεν την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση αλλά πες… όχι! Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να πουλήσεις κάτι. Παράλληλα βέβαια, αναμένεται μια «εμπλοκή» με αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ είναι που πρέπει «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να δημιουργεί πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους, για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δεν βρίσκεσαι και στην πιο χαρούμενη ή αισιόδοξη φάση σου. Παράλληλα φαίνεται πως κι ένα οικογενειακό ζήτημα μπαίνει σε «στενωπό», ενώ περιορισμοί υπάρχουν και ως προς την εκμετάλλευση ακινήτων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκείνο που σε συμφέρει είναι να συντηρήσεις ή να πουλήσεις κάτι κι όχι να μισθώσεις ή να αγοράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και μην πάρεις ανάλαφρα ένα θέμα υγείας. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σου φορτώσει ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, αρκέσου λοιπόν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Παράλληλα ενδέχεται να πάρεις μια στενοχώρια από συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ δυσκολίες αναμένονται και σε καθαρά τεχνικά ζητήματα, όπου από πλευράς σου είναι σοφότερο να «μπαλώσεις» καταστάσεις, παρά να προβείς σε μια αγορά νέου εξοπλισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα σου θα εμπεριέχει σύνθετα προβλήματα και σίγουρα η διασκέδαση δεν «χωρά» αλλά αυτό είναι κάτι που συνάδει με την νοοτροπία σου και τελικά μάλλον δικαιωμένος/η θα βγεις από τις εξελίξεις, ειδικά αν δεν… πίστεψες ποτέ κάποιες υποσχέσεις που σου δόθηκαν σε σχέση με τα οικονομικά σου και πήρες εγκαίρως τα μέτρα σου. Επιπλέον θα σου δοθεί η αφορμή να διευθετήσεις ζητήματα που χρονίζουν. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να επηρεάζει και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι πιθανό να κληθείς να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δεν είναι βέβαια και ότι το καλύτερο για σένα, αφού βάζει στοπ στα σχέδιά σου και περιορίζει την ελευθερία σου, μέσα από πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καλό είναι λοιπόν να το πάρεις απόφαση και να αναλάβεις τις ευθύνες σου –τις δικές σου όμως κι όχι… όλων! Κι αν κάτι δεν σου «βγαίνει», μην επιμείνεις αλλά «πάγωσέ» το. Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια σου κι εδώ πρέπει να ακολουθήσεις μια συντηρητική πολιτική και να αρκεστείς σε διορθωτικές κινήσεις. Όσο για μισθώσεις ή επενδύσεις ακινήτων, καλύτερα… ξέχνα το!

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού προηγούνται τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμαστείς και από βλάβες ή ζημιές που σου «δένουν» τα χέρια. Μην… κουνηθείς ρούπι λοιπόν κι αξιοποίησε δημιουργικά τον χρόνο σου διαβάζοντας. Ίσως όμως να πιεστείς από αιτήματα συγγενών ή να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α, που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Παράλληλα λάβε μέτρα και για την δική σου υγεία και διατροφή.

The post ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/04 :Επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες χρειάζονται προσοχή ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ