ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου τα βρίσκει… ολίγον μπαστούνια κι από πλευρά σου θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να μην «τα σπάσετε» τελείως. Επιπλέον κάτι στενόχωρο μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά αλλά σύντομα θα ανανήψεις. Και σε αυτό θα συμβάλλει ο Άρης από τον Τοξότη, που παίρνει… φόρα για να τα «σαρώσει» όλα στο πέρασμά του αλλά ως συνήθως μαζί με τα ξερά καίει και τα χλωρά, ενώ μπορεί εύκολα να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, η πιθανότητα ενός ατυχήματος είναι ενισχυμένη γι’ αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο σου απαιτεί να κόψεις ταχύτητα στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου και να επικεντρωθείς στο «μέσα σου» αλλά και σε κάποια ζητήματα υγείας, που σήμερα βρίσκονται σε… έξαρση! Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κόψεις μια κακή συνήθεια. Επιπλέον, μπορεί να αντιληφθείς παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει οικονομικές διαφωνίες και διεκδικήσεις με ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου κι αν δεν μπει κάποιο μέτρο, η κατάσταση μπορεί να φτάσει στα άκρα. Επιπλέον όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια καλή «μπάζα».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει προβληματισμούς για το κατά πόσον κάποια άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, έχουν θέση στην ζωή σου, ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός ανθρώπου που εκτιμάς. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κρίνεται σήμερα ως ασύμφορη. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει προστριβές με γνωστούς/ες και συνεργάτες, ίσως μάλιστα το κλίμα να δυναμιτιστεί από αυθαιρεσίες και «μαγκιές», που δεν έχουν θέση σε μια σχέση που θέλει να λέγεται ισότιμη. «Παίζει» ακόμη μια νομική εμπλοκή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο σου θέτει προς επίλυση περίπλοκα ζητήματα κι επειδή είναι δύσκολο να καλυφθούν όλες οι πλευρές, οφείλεις να αναζητήσεις εκείνη την συμβιβαστική φόρμουλα που τουλάχιστον δεν θα βλάψει εσένα. Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένει αρκετή… δουλίτσα κι όχι κάτω από ήπιες συνθήκες. Μάλιστα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει προστριβές κι εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, είτε για οικονομικά θέματα, είτε για αρμοδιότητες που κάποιοι/ες «φόρτωσαν στον κόκορα» και τις άφησαν όλες επάνω σου. Παράλληλα, πρόσεξε μην χτυπήσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον 9ο ηλιακό οίκο σου προσφέρεται μόνον για μελέτες και διαβάσματα, αφού στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου θα προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιος γείτονας σε «φορτώνει» με τα προβλήματά του κι αν… θες βοηθάς! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει μεγάλο «σαματά» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν δεν επικρατήσει η ψυχραιμία τα πράγματα μπορεί εύκολα να «ξεφύγουν». Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να σου προκύψει μια «εφήμερη» σχέση ή συνεργασία, που θα έχει άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού ένα έσοδο που περιμένεις… κόλλησε στην κίνηση! Επιπλέον, πέρα από τους λογαριασμούς που ήδη ξέρεις, θα χρειαστεί να πληρώσεις και «τζερεμέδες» άλλων. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει εντάσεις στον χώρο σου και είτε πρόκειται για επιθετικές συμπεριφορές κάποιων «δικών σου» ανθρώπων σου, είτε για ζημιές και τεχνικά προβλήματα, ησυχία δεν θα βρεις. Προσπάθησε λοιπόν να τελειώνεις «τάκα-τάκα» με τις δουλειές σου, ώστε να σου μείνει χρόνος και για τα υπόλοιπα «εξτραδάκια»!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να εξαντλήσεις την διπλωματία σου, αφού πρόκειται να μπλέξεις με άτομα που «το ένα τους ξινίζει και το άλλο τους βρωμάει» κι άκρη δεν θα βρίσκεις. Επιπλέον ένας συνεργάτης σου αντιμετωπίζει θέματα και πέρα από την συμπαράστασή σου θα χρειαστεί να καλύψεις και το δικό του πόστο. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει εντάσεις στην καθημερινότητά σου αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της, κάποια στιγμή θα πρέπει κι εσύ να «πατήσεις πόδι». Κατά τα άλλα μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον 6ο ηλιακό οίκο σου… βαραίνει κι άλλο τον φόρτο εργασιών σου και μάλλον πρέπει να αφήσεις στην άκρη εκείνες που δεν επείγουν, αν δεν θες να «καταρρεύσεις» και η υγεία σου είναι πολύ σημαντική για να την παρακάμπτεις. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά θα χρειαστούν την προσοχή σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να πάρεις ένα ρίσκο προκειμένου να κερδίσεις περισσότερα, προκειμένου να καλύψεις έκτακτες οικογενειακές ανάγκες. Αν όμως δεν συνηθίζεις να κάνεις τέτοια, το πιθανότερο είναι να «τα πάρεις» από μια «απερισκεψία» ενός οικείου σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αφήνει πίσω της την ξεγνοιασιά κι εσύ προβληματίζεσαι… εντόνως από τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή! Ίσως πάλι να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου μπαίνει στο «πλάνο» φορτσάτος και το όποιο «σύνδρομο στέρησης» νοιώθεις, γίνεται το εφαλτήριο μιας μάλλον ενστικτώδους αντίδρασης απέναντι σε κάθε είδος περιορισμού. Απαιτείς λοιπόν «εδώ και τώρα» κάποια πράγματα κι αυτό σίγουρα θα συναρπάσει όποιους/ες δεν «κολλάνε» να σε ακολουθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει σύνθετα οικογενειακά προβλήματα αλλά και περιουσιακές εξελίξεις για… δυνατούς λύτες! Επιπλέον, είναι πιθανό να χρειαστεί να επιβάλλεις την τάξη σε ένα οικείο σου πρόσωπο που σε εκθέτει με τις ενέργειές του. Ο Άρης στον Τοξότη βέβαια, υποδηλώνει ότι σε κάθε δική σου αποστροφή υπάρχει και μια «μουλωχτή» αντίδραση κι από αυτήν την άποψη το πρώτο που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι το τι γίνεται στα παρασκήνια. Κι αν καταφέρεις να πιάσεις τον/την «ζαβολιάρη/α» με την «γίδα στην πλάτη», θα έχεις επιτελέσει το… θεάρεστο έργο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο σου φορτώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα, με συνέπεια κάποιες σκέψεις για απρόσκοπτη διασκέδαση, εκδρομές και ταξίδια, να… παραπεμφθούν στις καλένδες! Επιπλέον τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου, αντί να βοηθούν σου προσθέτουν προβλήματα κι αν δεν θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, όλες οι δουλειές σου θα πάνε πίσω. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει εντάσεις και προστριβές στις σχέσεις σου, αφού κι εσύ δεν είσαι «στο κέντρο σου», ίσως όμως να σου δώσει και μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί… ραγδαία!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κάνεις οικονομία, αφού αναμένονται έκτακτα όσο και υποχρεωτικά έξοδα. Επιπλέον, ενδέχεται να ψάχνεις να αγοράσεις κάτι και να μην το βρίσκεις, ενώ απαγορευτικό υψώνεται και σε σχέση με τυχόν επενδυτικές ενέργειες. Αντίθετα όμως μπορείς να πουλήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, με αφορμή κι αιτία κάποιες «αυθαίρετες» κινήσεις που έγιναν εν αγνοία των ιθυνόντων. Ίσως όμως μια τέτοια κίνηση από σένα να έχει επιτυχία κι επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος να βρεθείς κι «από πάνω»!

 

 

 

 

The post ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/01: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΚ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ