Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για όγδοη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack στο «Τελικά».

Το «Τελικά» συνδυάζει με ένα τρόπο απρόβλεπτο και συγχρόνως μοναδικό δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, αλλά και δύο διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, έχοντας μέσα του έντονο το στοιχείο της ανατροπής, με απόλυτο σεβασμό προς την ίδια τη μουσική.

O Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα «Τελικά» τους δικαιώνει.

Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία της, η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack έχει ήδη συγκεντρώσει 7,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 3,1 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Να σημειωθεί ότι «Τελικά» είναι ήδη πλατινένιο, ενώ έχει ανέβει στο No. 1 του Ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI.

Νέες είσοδοι

«Μπορεί» – Mad Clip & Ελένη Φουρέιρα (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει η συνεργασία του εκλιπόντος Mad Clip και της Ελένης Φουρέιρα στο «Μπορεί», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της περασμένης χρονιάς.

Ο πιο hardest-working-man της trap σκηνής συνάντησε για πρώτη τη «βασίλισσα» της ελληνικής pop στο «Μπορεί», το οποίο σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του.

Το «Μπορεί» κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει τον ασύλληπτο αριθμό των 28 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube ενώ διαθέτει σχεδόν 8,3 εκατομμύρια streams στο Spotify και έχει γίνει τρεις φορές πλατινένιο.

Επίσης έχει ανεβεί στο No. 3 του Ελληνικού Airplay Chart και τερμάτισε στο Top 20 των ελληνικών τραγουδιών με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στην Ελλάδα το 2021.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ