Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

To τραγούδι «Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Βέρτη παραμένει για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα στο στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αποτελεί πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.

Το «Σ’ Αγαπάω» έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Δύο μήνες από την κυκλοφορία του, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 14 εκατομμυρίων προβολών.

Νέες είσοδοι

«Κάνω Ό,τι Μπορώ» – Στέλιος Ρόκκος & Stavento (No. 18)

Για τέταρτη εβδομάδα συνολικά εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η ανατρεπτική συνεργασία του Στέλιου Ρόκκου με τους Stavento στο τραγούδι «Κάνω Ό,τι Μπορώ».

Με το μοναδικό τους τρόπο, Στέλιος Ρόκκος και Stavento μας παρασύρουν με ένα single που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, γεμάτο με τη δημιουργική ορμή και το δυναμισμό τους, για να κάνουν σύνθημα όλων μας το… «Κάνω Ό,τι Μπορώ».

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου πού εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά από σχεδόν δύο χρόνια και το «Μακάρι», το βρέθηκε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην κατάταξη το 2019.

Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι των Stavento που έχει μία θέση στο chart αυτή την εβδομάδα, καθώς την επιτυχημένη πορεία του συνεχίζει στα ελληνικά ραδιόφωνα η πρόσφατη συνεργασία του Μιχάλη Κουινέλη με την Ήβη Αδάμου στο «Για Σένα».

«Πες» – Νικηφόρος (No. 20)

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά από ακριβώς 12 μήνες χάρη στο νέο τραγούδι του με τίτλο «Πες».

Με ανανεωμένη διάθεση, ο ταλαντούχος λαϊκός τραγουδιστής κυκλοφόρησε στα τέλη του προηγούμενου Μαΐου ένα σύγχρονο τραγούδι που απογειώνεται από τη χαρακτηριστική ερμηνεία του, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν απογοητεύει ποτέ τον ακροατή με τις μουσικές προτάσεις του.

Το «Πες» κυκλοφορεί παράλληλα σε μία ισπανόφωνη εκδοχή – έκπληξη, με τον Νικηφόρο να δείχνει πως δεν φοβάται να δοκιμάσει νέους δρόμους.

Η τελευταία φορά που ο Νικηφόρος εμφανίστηκε στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart ήταν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, την 36η εβδομάδα του 2020, με το τραγούδι «Τα Λέμε Το Βράδυ».

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ