Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack στο «Τελικά».

Το «Τελικά» συνδυάζει με ένα τρόπο απρόβλεπτο και συγχρόνως μοναδικό δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, αλλά και δύο διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, έχοντας μέσα του έντονο το στοιχείο της ανατροπής, με απόλυτο σεβασμό προς την ίδια τη μουσική.

O Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα «Τελικά» τους δικαιώνει.

Μέσα σε δύο μήνες από την κυκλοφορία της, η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 2,1 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Νέες είσοδοι

«Στα Καλύτερά Μου» – Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι «στα καλύτερά του».

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με το τρίτο κατά σειρά ραδιοφωνικό single του νέου άλμπουμ του «Στα Καλύτερά Μου» με την υπογραφή του Φοίβου.

Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» έρχεται να συνεχίσει τη σαρωτική επιτυχία των τραγουδιών «Υπεράνθρωπος» και «Πάρε Με Αγκαλιά», που κατέγραψαν εξαιρετική πορεία στο Ελληνικό Airplay Chart.

Αυτή είναι η έκτη εβδομάδα συνολικά που το single «Στα Καλύτερά Μου» εμφανίζεται Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ