Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Άσε Με Να Σε Προσέχω» του Γιώργου Σαμπάνη, το οποίο παράλληλα κυριαρχεί για πέμπτη εβδομάδα και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Ο αστείρευτος Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν σταματά να εμπλουτίζει την ελληνική μουσική με τις απίστευτες μελωδίες του, που αγαπιούνται κάθε φορά παράφορα από πλήθος θαυμαστών.

Αυτή τη φορά παρουσιάζει την μπαλάντα «Άσε Με Να Σε Προσέχω», έναν ευαίσθητο ύμνο στην αγάπη, επενδυμένο με τους στίχους του σπουδαίου Βασίλη Γιαννόπουλου.

Το «Άσε Με Να Σε Προσέχω» είναι τέταρτο από τα τελευταία πέντε τραγούδια του Γιώργου Σαμπάνη που κυριαρχεί στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Στην κορυφή βρέθηκαν προηγουμένως οι επιτυχίες «Άγρια Θάλασσα» (6 εβδομάδες στο No. 1), «Αυτό Που Αγαπάς» με τον Πάνο Κατσιμίχα (2 εβδομάδες στο No. 1) και «Τίποτα» (8 εβδομάδες στο No. 1).

Νέες είσοδοι

«Τα Καλύτερα Παιδιά» – Josephine (No. 16)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει το τραγούδι «Τα Καλύτερα Παιδιά» της Josephine, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο.

Η Josephine κέρδισε τις εντυπώσεις με ακόμα ένα δυναμικό super hit, συνεχίζοντας το προσωπικό της σερί των επιτυχιών.

«Τα Καλύτερα Παιδιά» της Josephine έχουν βρεθεί ήδη για 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 και έχουν αποδειχθεί viral καθώς διαθέτουν σχεδόν 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πρόσφατα, η Josephine κυκλοφόρησε το νέο single «Tilefono», ενώ στις αρχές Μαΐου θα κυκλοφορήσει μία συνεργασία – έκπληξη με τον Πέτρο Ιακωβίδη με τίτλο «Γεια Σου», για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ