Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Επτά συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart συμπληρώνει η επιτυχία «Εμένα Να Ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου και παράλληλα διατηρείται για έκτη συνολικά εβδομάδα στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart.

Το «Εμένα Να Ακούς» είχε καταλάβει την πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart την 51η και την 53η εβδομάδα του 2020 και επέστρεψε στην κορυφή περίπου 4,5 μήνες μετά, την 15η εβδομάδα του 2021.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλλιτέχνης που έχει ταυτίσει το όνομά του με αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί έντονα από το κοινό και έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα, πρόσθεσε στο μακρύ κατάλογο των επιτυχιών του μια δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμηνεύει με συναίσθημα, χαρακτήρα και ψυχή αληθινή ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία, αλλά και βασικό σύνθημα «σε δύσκολους καιρούς».

Πριν επιστρέψει στην κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart, το «Εμένα Να Ακούς» βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης επί σειρά μηνών ενώ το music video του τραγουδιού μετρά σχεδόν 6 εκατομμύρια views στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Δοκίμασέ Με» – Ελένη Φουρέιρα (No. 17)

Το «Δοκίμασέ Με» της Ελένης Φουρέιρα επιστρέφει στην κατάταξη.

Η disco queen Ελένη Φουρέιρα μας προσκαλεί σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη μοναδική εποχή των ’80s, αφομοιώνοντας για ακόμα μια φορά τις νεότερες διεθνείς τάσεις στη μουσική.

Το «Δοκίμασέ Με» έχει ήδη βρεθεί για 10 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και τώρα επανέρχεται στο chart για 11η συνολικά εβδομάδα.

«Για Μένα» – Νατάσα Θεοδωρίδου (No. 18)

Το «Για Μένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου επανεμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει με τη στιβαρή χροιά της φωνής ένα μοναδικό λαϊκό τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα, όπως η ίδια.

Το «Για Μένα» έχει μετρήσει ήδη 10 διαδοχικές εβδομάδες παρουσίας στην κατάταξη.

Είναι το δεύτερο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου που έχει μια θέση στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, καθώς την επιτυχημένη πορεία του συνεχίζει το «Έξαψη», το οποίο έχει ανέβει ως το No. 5.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ