Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το «Γεννημένη» του Γιώργου Σαμπάνη συμπληρώνει οκτώ εβδομάδες συνολικά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ταυτόχρονα κυριαρχεί για όγδοη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Γεννημένη» είναι ένα pop-rock τραγούδι με υψηλή ενέργεια και κολλητική μελωδία, ένας feel-good ύμνος από αυτούς που ο Γιώργος Σαμπάνης φτιάχνει κάθε τόσο με πολύ πάθος για να πλημμυρίζει με συναίσθημα τα καλοκαίρια μας.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια.

Το «Γεννημένη» είναι το δεύτερο συνεχόμενο και το πέμπτο από τα τελευταία έξι τραγούδια του Γιώργου Σαμπάνη που κυριαρχεί στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Στην κορυφή βρέθηκαν προηγουμένως οι επιτυχίες «Άγρια Θάλασσα» (6 εβδομάδες στο No. 1), «Αυτό Που Αγαπάς» με τον Πάνο Κατσιμίχα (2 εβδομάδες στο No. 1) και «Τίποτα» (8 εβδομάδες στο No. 1) και «Άσε Με Να Σε Προσέχω» 8 εβδομάδες στο No. 1).

Νέες είσοδοι

«Γεια Σου» – Πέτρος Ιακωβίδης & Josephine (No. 18)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει η συνεργασία του Πέτρου Ιακωβίδη και της Josephine στο single «Γεια Σου».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα από τα smash hits του φετινού καλοκαιριού. Το «Γεια Σου» μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Παράλληλα την ανοδική πορεία του συνεχίζει και το νέο single «Οδός Τσιμισκή» του Πέτρου Ιακωβίδη από το πρόσφατο ομώνυμο άλμπουμ του, στο οποίο περιλαμβάνεται και το «Γεια Σου».

Στο Top 5 εμφανίζεται επίσης και το πρόσφατο single «Tilefono» της Josephine.

Το «Γεια Σου» έχει βρεθεί ήδη στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart για 7 συνεχόμενες εβδομάδες (20η – 26η εβδομάδα του 2022)

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ