Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το τραγούδι «Τίποτα» του Γιώργου Σαμπάνη συμπληρώνει συνολικά τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός μας βγάζει από τους νωχελικούς και μελαγχολικούς ρυθμούς των τελευταίων μηνών, δίνοντας ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη.

Το «Τίποτα» γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή.

Τη μουσική του «Τίποτα» υπογράφει όπως πάντα ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Φωτάκη και η παραγωγή στον Soumka.

Νέες είσοδοι

«Κι Όμως Δεν Τελειώνει» – Άννα Βίσση & Μπάμπης Στόκας (No. 14)

Η Άννα Βίσση και ο Μπάμπης Στόκας κάνουν είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με το υπέροχο ντουέτο τους στο τραγούδι «Κι Όμως Δεν Τελειώνει», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Gold.

Το «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού «Fino In Fondo» που ξεχώρισε μέσα από το φημισμένο φεστιβάλ μουσικής του Sanremo το 2011.

Ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του, μετέφερε το τραγούδι στα ελληνικά μέσα από εμπνευσμένους στίχους.

«Για Σένα» – Stavento & Ήβη Αδάμου (No. 15)

Οι Stavento και η Ήβη Αδάμου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και τραγουδούν «Για Σένα».

Αυτή τη φορά προτείνουν το ντουέτο του καλοκαιριού, ένα τραγούδι μελωδικό, χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια της hip-hop μουσικής, με ιδιαίτερο στίχο και νόημα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Για Σένα» υπογράφει με το χαρακτηριστικό ύφος του ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης.

«Μπορεί» – Mad Clip & Ελένη Φουρέιρα (No. 18)

Ο Mad Clip και η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζονται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με την εκκωφαντική συνεργασία τους στο single «Μπορεί».

Ο πιο hardest-working-man της trap σκηνής συναντά για πρώτη τη «βασίλισσα» της ελληνικής pop σε ένα τραγούδι που ήδη σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του.

Μέσα σε ενάμιση μήνα από την κυκλοφορία του, το «Μπορεί» αγγίζει τις 12 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και μετρά πάνω από 2,7 εκατομμύρια streams στο Spotify, εντυπωσιακοί αριθμοί που έχουν σημειωθεί σε πρωτόγνωρο διάστημα για τα ελληνικά δεδομένα.

«Μόνος Μου» – Γιάννης Πλούταρχος (No. 20)

Για όγδοη συνολικά εβδομάδα εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Μόνος Μου» του Γιάννη Πλούταρχου.

Το «Μόνος Μου» είναι το δεύτερο δείγμα από την καλλιτεχνική συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Θεοφάνους και τον ολοκληρωμένο δίσκο που θα κυκλοφορήσουν.

Η αρχή έγινε με το «Περνάς Καλά», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2020 και παρέμεινε για 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Μόνος Μου» είναι ένα αρκετά νοσταλγικό ερωτικό τραγούδι με ιδιαίτερη μελωδική ταυτότητα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ