Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

To τραγούδι «Τίποτα» του Γιώργου Σαμπάνη συμπληρώνει συνολικά έξι εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός μας βγάζει από τους νωχελικούς και μελαγχολικούς ρυθμούς των τελευταίων μηνών, δίνοντας ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη.

Το «Τίποτα» γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή.

Τη μουσική του «Τίποτα» υπογράφει όπως πάντα ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Φωτάκη και η παραγωγή στον Soumka.

Νέες είσοδοι

«Να Με Θυμηθείς» – Πυξ Λαξ & Χρήστος Μάστορας (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για τρίτη εβδομάδα συνολικά δισκογραφική σύμπραξη των Πυξ Λαξ με τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι «Να Με Θυμηθείς».

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των Πυξ Λαξ με τίτλο «Μέσα Από Τις Φωνές Των Φίλων».

Το άλμπουμ περιέχει νέες εκτελέσεις μεγάλων και κλασσικών επιτυχών των Πυξ Λαξ με τη συμμετοχή σημαντικών φίλων καλλιτεχνών, που δίνουν τη δική τους ψυχή στα τραγούδια, τα «πειράζουν» και μας τα παρουσιάζουν αλλιώς, με άλλη ματιά, πιο φρέσκο και σημερινό ήχο και με εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις.

Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι το «Να Με Θυμηθείς» με τη συμμετοχή του Χρήστου Μάστορας, του κεντρικού τραγουδιστή του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES.

Το «Να Με Θυμηθείς» ερμηνεύουν ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ενώ την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι παίζουν και ως μουσικοί.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ