Ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει την τέταρτη κατά σειρά έκδοση του άλμπουμ «Στη Χώρα Των Αθώων».

Ο δίσκος «Στη Χώρα Των Αθώων» του Μίλτου Πασχαλίδη επανακυκλοφορεί σε μία σπάνια συλλεκτική έκδοση βινυλίου.

Το LP επανατυπώθηκε σε 500 αντίτυπα crystal clear (διάφανου) βινυλίου αναφοράς, 180 γραμμαρίων και περιλαμβάνει ένθετη συλλεκτική αφίσα του καλλιτέχνη.

H επανέκδοση σε βινύλιο του άλμπουμ «Στη Χώρα Των Αθώων», που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, αποτελεί την τέταρτη έκδοση του άλμπουμ, μετά την απλή σε CD και τη limited που περιλαμβάνει CD και πολυσέλιδο βιβλίο και φυσικά την πρώτη έκδοση σε LP που έγινε ανάρπαστη και εξαντλήθηκε αμέσως.

Να θυμίσουμε ότι το όνομα του δίσκου προέκυψε από το άτιτλο συγκλονιστικό ποίημα που έγραψε ο Μάνος Ελευθερίου όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον οποίο ο εμβληματικός μας στιχουργός το εμπιστεύθηκε, αργότερα το μελοποίησε και το ονόμασε από μία φράση του ποιήματος, «Στη Χώρα Των Αθώων».

Ο ίδιος ο τραγουδοποιός έχει δώσει εν συντομία το στίγμα του δίσκου:

«”Στη Χώρα Των Αθώων”. Σ΄ αυτό τον τόπο που ποτέ δεν έφταιξε κανείς για τίποτα. Κάτι τραγούδια από φίλους, με φίλους, για φίλους. Λόγια του Μάνου Ελευθερίου, του Άλκη Αλκαίου, του Οδυσσέα Ιωάννου και του Μίλτου Πασχαλίδη. Μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου, του Μίλτου Πασχαλίδη και ένα παλιό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τραγουδούν “αθώοι” παρέα με το Μίλτο: ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Φοίβος Δεληβοριάς. “Ένοχος”: ο Γιώργος Νταλάρας, ο μόνος που φταίει πάντοτε και για τα πάντα”».

Ο δίσκος «Στη Χώρα Των Αθώων» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και σε CD, βιβλίο & CD και πλέον ξανά σε LP.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.ΠΗΓΗ