Το «100% Platinum Edition» περιλαμβάνει όλες τις επιτυχίες του άλμπουμ, καθώς και άλλα τέσσερα τραγούδια που παρουσίασε η Josephine μετά την αρχική κυκλοφορία του. 

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, η Josephine, έγινε… πλατινένιο, με το πρώτο άλμπουμ της καριέρας της, το «100%», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν το κοινό για την αγάπη και την θερμή ανταπόκριση, η Josephine και η Panik Records παρουσιάζουν το άλμπουμ σε μία Platinum Edition – έκπληξη, που είναι διαθέσιμη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Και τα 11 τραγούδια του άλμπουμ «100%», που κυκλοφόρησε και ως digital προϊόν και σε μορφή CD με πλούσιο booklet, γνώρισαν μεγάλη απήχηση και επιτυχία.

Τα mega hits «Παλιόπαιδο», «Εγώ», «Τι», «Δεν Έχω Σήμα», «Μάγια», «100%» και η συνεργασία με τον Mad Clip στο «Fimi», αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, βρέθηκαν αμέσως στα top trends του YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views, έγιναν viral στα social media και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay.

Παράλληλα, το άλμπουμ περιλαμβάνει και δύο μουσικές εκπλήξεις, με την τρυφερή μπαλάντα «Σώμα Κενό» και το ντουέτο «Άλλο Ένα Ψέμα» με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Το πλατινένιο «100%» είναι τώρα διαθέσιμο και σε Platinum Edition. Το «100% Platinum Edition» περιλαμβάνει όλα τα hits του άλμπουμ, καθώς και άλλες τέσσερις επιτυχίες που παρουσίασε η Josephine μετά την αρχική κυκλοφορία του άλμπουμ.

Πρόκειται για το smash hit «Τα Καλύτερα Παιδιά», την ελληνική version του «Mata Hari» που παρουσιάστηκε πρώτη φορά από την Josephine σε ένα hot act στα Mad Video Music Awards 2020 μαζί με την Efendi, την εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision εκείνης της χρονιάς, αλλά και το ντουέτο – έκπληξη με τον Γιώργο Κακοσαίο στο τραγούδι «Βλέπω Το Θάνατό Σου», το soundtrack της ταινίας «The Black Bachelor»

Επίσης περιλαμβάνεται το ντουέτο της Josephine με τον Γιώργο Σαμπάνη στο «Τίποτα», το οποίο παρουσιάστηκε από τους δύο καλλιτέχνες σε μία σύμπραξη που έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2021.

ΠΗΓΗ